2777
2789
عنوان

اگه این مشکلو نداشتم العان خوشبخترین زن کره زمین بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 10722 بازدید | 284 پست

ناراحت شدم برات شوهر خواهر منم همینه پولدار و باشخصیت ثروتمند یه طایفه مقابلش احترام میزارن 

اما اهل مسافرت نه با هیچکس نه خانواده نیست 

تا حالا خانوادگی یه بيرون یه پیتزا یه رستوران نرفتن 

میلیونی پولشو میده میگه خودتون برید 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب خودت که همه چی داری ببین اگه درست نمیشه برو دنبال زندگیت وگرنه تا سرش به سنگ نخوره فکر میکنه اون براش تخم طلا میذاشته و ممکنه تا اخر عمر سرش به سنگ نخوره

خودت جای من بودی میرفتی زنه رو میکشتی چی میگی چرت و پرت

ببین اون خانم واقعا تقصیری نداره

البته اگه با شوهرت در ارتباط نیست

تو باید یه فکری برای رابطه تون کنی

به نظرم یه زوج درمانگر برو

حتی اگر شده تنهایی

ما هم که دعوا نداریم ولی از زندگی خسته ام همه مشکلاتی دارن و به یه نحوی دارن زندگی میکنند اگر میتونی ...

نمیتونم جدا بشم دوستش دارم بچه دارم خانوادمم میگن دامادمون آبرو و اعتبارمونه بمیر ولی جدا نشو

اره باهاش قهرم عجوزه از خدا بیخبر

عزیزم بی محلش کن انگارنه انگار وجود داره ولی درکناربی محلی باخودت شاد باش خوش باش 

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

شما از لحاظ مالی مشکلی ندارید

ولی متاسفانه زندگی زنا شویتون ناموفقه

و این یعنی عدم ارامش 

زندگی که ارامش نداشته باشه یعنی هیچی نداره

راستی اون خانم‌که گناهی نداره نفرینش نکن

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔