2777
2789
عنوان

حساسیت شدیدم به نامزدم و اذیت شدنم

106 بازدید | 12 پست

من واقعا نسبت به رفتارم با نامزذم دچار سردرگمی و تردید شدم 

چند روزی جایی مهمون بودم واقعا دیدم خانومه یک دهم من به شوهرش عشق و محبت نمیده اما شاد تر و آروم تره و در عین حال مرد هم گاهی داد میزنه کاهی خوبه و خانومه بازم عصبی و حساس نیست ولی من داغونم از این نظر 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نفهمیدم

ببین عزیژم من خیلی به نامزذم عشق و توجه و محبت میدم انتظارم همینم ازش دارم و همیشه اذیتم اما دیدم دختر خاله م عشق و محبت خاصی به شوهرش نمیده اما خیلی شاد و خوشحاله شوهرشم رفتارش باهاش خوبه 

منم مثل توام راهی پیدا نکردم آدم دیونه میشه بعد دو سال هنوز بعد یکم تندی اون اشکم در میاد

اره منم ایلا این چند روز احساس کرده م من مشکل روحی و روانی دارم که اینقدر حساس و مهر طلبم و اینقدرم برای نامزذم خودکشی میکنم

ببین عزیژم من خیلی به نامزذم عشق و توجه و محبت میدم انتظارم همینم ازش دارم و همیشه اذیتم اما دیدم دخ ...

مهر طلب نباش. نام خودآگاه آویزون مرد میشی. مغرور باش. اما مهربون. تا سمتت نیومده سمتش نرو به هیچ وجه.برای خودت شادی درست کن. فیلم ببین کتاب بخون بیرون برو. توی جمع با همه به جز اون تعریف کن. بعد یه مدت عین سگ پاسوخته میفته دنبالت. ولی باید شیوه ی همه ی عمرت باشه. به محض نشون دادن ضعف و رفتار قبلت، اونم میشه مثل قبل. بعد یه مدت هم دستت رو میخونه و دیگه تحویلت نمیگیره. پس رفتارت رو تغییر نده اصلا

مهر طلب نباش. نام خودآگاه آویزون مرد میشی. مغرور باش. اما مهربون. تا سمتت نیومده سمتش نرو به هیچ وجه ...

تمام نکاتی که میگی درسته اما دست خودم نیست وقتی لهم محبت نمیکنه عصبانی و دیوانه میشم دعوا و جنجال راه میندازم