2777
2789
عنوان

امشب با نامزدم دعوای ناجور کردم اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 49175 بازدید | 373 پست
هورمونام چطور میخوره؟😅 خرابیش چیه

والا یه چیزیت هست وگرنه دلیلی نداره این همه حرفا 

یکم گل گاو زبون بخور آروم باش عزیزم 

مردا همیشه خوب نمیمونن 

بزنن تو کار لجبازی از عهده اونا ب نمیایی

اول میخواستم بگم چی شوهر خوبی داری این چه طرز صحبت کردنه تا صحبت های بدتو شنیدم فهمیدم ک حق با توهست آدم برای عزیزانش حتی اگر سرش شلوغ باشع بازم وقت میاره و این آقا از الان ک حق توست داره ازت میدزده وای ب زیر یک سقف پس سفت و سخت بگیر از الان من داداشم پزشک و سرش حسابی شلوغ برای ما اصلا وقت نداره اما چون عاشق زن داداشم هست اگر وقت خلوت نباشه برای اون جور میکنه این آقا جوری ک رابطه عشقی داداش و زن داداشم رو دیدم فکر میکنم دوستت نداره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا یه چیزیت هست وگرنه دلیلی نداره این همه حرفا یکم گل گاو زبون بخور آروم باش عزیزم مردا همیشه خوب ...

الان اروم شدم من فقط دوست داشتم ناراحتیمو بهش ابراز کنم

تصمیمم از روی فکر و سیاست نبود یهو هیجانی شدم

گاهی باید فرو ریخت برای بنای جدید🌿!'

اکثر خانم هایی که اینجا تاپیک میزنن شوهرم فلان حرفو زد شوهرم این کارو کرد کسی چه می‌دونه ؟!!شاید خود ...

من میگم تازه پسره خوب مراعات کرده ولی خب اسی میگ رفتاراش سرده کلا

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
من همیشه میگم تو این زمونه مرد بودن خیلی سخته خداشاهده من تحمل این رفتار و توقع هارو ندارم همون بهتر ...

فک کن ی درصد عشق من همچین چیزی بگمش...

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا

خیلی بچگانه رفتار کردی خیلیییی

بعد یمدت این رفتارت آزار دهنده تر میشه براش و نتیجه عکس میبینی 

بهتره خودت اشتباهتو قبول کنی و دلجویی کنی و صد البته دلیل این رفتارتم بهش بگی تا نامزدتم بدونه خودشم اشتباهاتی داشته

یکم سیاست داشته باش این رفتارت به ضرر خودت تموم میشه

میخوره ۱۷ ۱۸ ساله باشی سنت کم باشه

اول میخواستم بگم چی شوهر خوبی داری این چه طرز صحبت کردنه تا صحبت های بدتو شنیدم فهمیدم ک حق با توهست ...

خوشبخت شن الهی😍

نمیدونم شاید

چطور مطمئن شم؟

الان اروم شدم من فقط دوست داشتم ناراحتیمو بهش ابراز کنمتصمیمم از روی فکر و سیاست نبود یهو هیجانی شدم

خب عزیزم متوجه ام 

ولی جور دیگه ام میتونستی 

بجای بعضی حرفا 

دخترا همین که بغض کنن حرف نزنن همه می‌فهمن 

من میگم تازه پسره خوب مراعات کرده ولی خب اسی میگ رفتاراش سرده کلا

به خدا دوسش داره که انقد خودش رو کنترل می‌کنه هیچی نمیگه 

وگرنه 

الان هر چی از دهنش در میومد رو بهش می‌گفت 

خودش نمی‌خواست دعوا بشه 

وقتی هم دید دعوا شروع شده اصلا کشش نمی‌داد 

خیلی مراعات کرده 

والاحالا  همه این حرفا رو هم می‌ریزه تو خودش 🥲 

حالا مثلا بعد این بخواد تماس بگیره اصلا ارزشی داره؟ باید انقدر جذابیت دلشته باشی براش اصلا به این صحبت ها نرسه. تو خسته بشی. ما که در جریان رفتارهای تو نیستیم ولی شاید نتونستی خیلی براش جذاب و کاریزماتیک باشی. 

الان نمیدونم دقیقا چی بگم از کجاش بگمولی من با کلی خواهشو تمنا کاری کردم روزی نیم ساعت زنگ بزنه ک گا ...

کاش شوهر من واسه تو بود با اولین کلمه کتک رو میخورم ی بار حسرت موندم توضیح بده هیچوقت محبت نکرد اگه بگم فلانی بچمون رو زده میگه خوب کرده اگه بگم ماهم انجام بدیم فلان کارو میگه حسودی

ی بار ک دلم گرفته بود و گریه میکردم ب خودم اومدم دیدم زیر دست و پاهاشمو دارم کتک میخورم

خب عزیزم متوجه ام ولی جور دیگه ام میتونستی بجای بعضی حرفا دخترا همین که بغض کنن حرف نزنن همه می‌فهمن

همین پریشب بغض کردم نفهمید به قرآن😂