فکر کنم 22 یا 23ساله باشی نامزدتم نهایتا سی...مردا اکثرا حوصله دعوا توی چت رو ندارن همش میگن خدافظ...شما باید ببینی ریشه زنگ نزدنای نامزدت از کجاس با محبت و آرامش ازش بپرس یا حتی مشکلتو به مادر نامزدت بگو ریشه یابی کن
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
موفق باشی فقط با آرامش حرف بزن آروم و شمرده عصبی نشو مثل خودش بشو ببین چطور دنبالت راه می افته مرداد عاشق اینم بهشون بگن تکیه گاه بزرگشون کنند سیاست داشته باش با پنبه سر ببر
بخدا دقیقا رفتم ۱۲ سال پیش ،زمان نامزدی خودمون چقد حرص میخوردم بحث قهر دعوا ،و چقد نامزدت کپی همسر منم من هرچی میگفتم میگفت باشه آروم باش بعدا حرف میزنیم،چند بار گفتم تموم کنیم الان بهترین همسر دنیا و دارم ،اما خدارو هزار مرتبه شکر که موندیم بعدا شرایطش رو درک کردم ببین مرداد با زنا خیلی فرق دارن بعدا بهش میرسی ،اگه همیشه همینطور آروم و صبوره قدرشو بدون الان حرص میخوری اما بعداً میفهمی چقد اینکارش درست