2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قبول کن دیگ اکثرا خسیسن

مثال بزن کلی نگو

چی دیدی که میگی دست و باز نیستن

⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر‌. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره. 
مثال بزن کلی نگوچی دیدی که میگی دست و باز نیستن

هزارتا همسایه شمالی داریم ب ابلفض اگ دروغ بگم از هزارتومن نمیگذرن مارو تا چهار راه بردن کرایه گرفتن بیشت ساله همسایه ایم این یه نمونه خیلی کوچیکش بود فقدم من نمیگم همه اطرافیانم باهام موافقن

خیلی دست و دلباز و مهمان نواز هستن اتفاقا ☺️البته که همه جور آدمی وجود داره !!!

نمی‌فهمم چرا قومیتی می‌کنید! 

فقط 17 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکوره 🥲💘 حالا که امضامو دیدی برای رسیدن به آرزوهام صلوات میفرستی ؟!🥺 𝑯𝒂𝒓𝒅 𝒅𝒂𝒚𝒔 𝒑𝒂𝒔𝒔:)🤍'  ‌‌‌‌میگذرن‌روزای‌سخت:)🤍'‌‌‌ به امید روزی که تاپیک بزنم و بگم منم به آرزوم رسیدم😍

شهر ما مهاجر  زیاده هم شمالی هم ترک و لر واصفهانی ومشهدی بلعکس ،تهرانی ،شیرازی ،شمالی ها خسیس نیستن تقریبا معمولین ولی چند تا شهر  هستن بسیار خسیسن هم باهاشون وصلت داشتیم و بین دوستان زیاد ازشون دیدم  واقعا برای خودشون هم خرج نمی کنن شمالی خوبن خرج می کنن ولی چند تا شهر دیدم بسیار خسیسن اسم نمی برم هم باهاشون وصلت داشتیم