2777
2789
عنوان

امشب با نامزدم دعوای ناجور کردم اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 49792 بازدید | 373 پست
هیچ وقت تو رابطه اسم جدایی و طلاق و این چیزا رو نیار به خدا قسم بدترین ضربه ها رو به رابطتون میزنه � ...

افرین. خدارحمت کنه امواتتو. حرف حق هرچی لایک شه کمه 

آرزومه ازدواج کنم امسال بختم بازشه. هرکی خوند یه صلوات به نیتم بفرسته ممنونم🙏

ماهم امشب دعوامون شد سر اینکه ساعت 9 عین مرغ رفت خوابید 😐

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه مهربونم نیس دلمو به کدوم رفتارش خوش کنممنم دقیقا اوضاعم همین بودمن که همیشه اینجوری رفتار نمیکنم ...

چندساله اتون، اختلاف سنی اتون چقدره؟ 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

چقدر یاد یه بنده خدا افتادم اونم اینجوری بود تو دعوا خودشو میزد به مظلومیت و اینکه الان من عصبیم بعدا بیام باهاش حرف بزنم فلان که صرفا بعدا به نفع خودش باشه خودش هر حرفی از دهنش درمیومد بهم میزد هیچی نمیگفتم آخراش به جنون می‌رساندم بعد شب بخیر عزیز دلم کنان میرفت

چقدر یاد یه بنده خدا افتادم اونم اینجوری بود تو دعوا خودشو میزد به مظلومیت و اینکه الان من عصبیم بعد ...

الان من اونیم که مظلوم نمایی میکنه🥲

گاهی باید فرو ریخت برای بنای جدید🌿!'

کم نمیاره که...من چون جذابه برام فعلا سکوت کردم...یعنی اعتراض کردم بهانه آورد...چندبار خواستم قطع کن ...

اگر سختته تا گرفتارش نشدی تمومش کن ... نزار وابسته شی که دیگه بخاطر وابستگی محبورشی بمونی و بسازی

الان من اونیم که مظلوم نمایی میکنه🥲

نه نه اتفاقا فکر کنم بد گفتم شما الان یه بخشش چتو گذاشتین که عصبانین منم همینطوری بودم دقیقا طرف مقابلم برای اینکه بگه آدم خوبیه بی تقصیره ادای آدمهای صبوری درمی‌آورد شب بخیر گویان میگفت ولی خب کاملا درکت میکنم به خاطر جنون آنی چون به منم دست می‌داد

اسی با چند تا چت نمیشه قضاوت کرد دوستان همه گفتن تو بد نوشتی اما پشت این جمله ها یه فریاد بی صدا هست نمی‌دونم چقدر تحمل کردی تا بالاخره اینجا از کوره در رفتی این چت ها جواب چند ماه سر رفتاری و بی تفاوتی می‌تونه باشه خودتو ناراحت نکن  نود درصد دو تا آدم که کم همو میبینن تو مکالمه تلفنی و چت حرف دلشون رو درست نمیزنن یا تایپ کنند طرف مقابل هم که روبروست نیست با حالت چهره همون میمیک صورت یا چشمان یا لحن گفتارت متوجه حرفات بشه و اونم دقیقا همین قضیه برای شما گلم پس من قضاوت نمیکنم ولی صبور باش حال دلت که بهتر  شد و آروم شدی برو حضوری ببینش مثلاً را وزن جمعه بهش بگو من از دوریت کلافه ام دلم میخواد وقتی باهات حرف میزنم روبروم نشسته باشی زل بزنم به چشمات بگو تماس تلفنی و چت منظور آدمها درست ادا نمیشه و باعث سوءتفاهم شده اخلاق من از ندیدنت هست از کم داشتن تو تو لحظه خامه با تو دنبال آرامشم درکم کن کمک کن زودتر این دوری ها تموم بشه با منطق باهاش حرف بزن بگو از دوست داشتن زیاده و آخرش بگو کمکم کن درکم کن ببخش و بیشتر برام وقت بزار 

اسی میدونم از دست رفتارهای خونسردانه اش خسته شدی دوس داری گرم تر باشه،  بیشتر بهت زنگ و پیام بده ، ولی خودت باید شروع کنی خودت شروع کن هر روز بهش زنگ بزن سر ساعت مشخص مثلا آخر شب یا وقت ناهارش اینا ، یه مدت که زنگ بزنی ، اگه‌یه روز زنگ نزنی چون به اون تایم عادت کرده خودش زنگ میزنه بهت که حالت رو بدونه ، و اینطوری کم کم تو زنگ زدناتو کمتر میکنی و اون بیشتر زنگ میزنه 

یا مثلاپیام صبح بخیر شب بخیر هیچ وقت از یاد نبرید ، 

البته مواظب باش اگه طرفت فک میکنی بچه ننه ست و خانواده اش کنترلش میکنن حتما برید مشاوره باهم

تو مثل یه خواب خوب فانتزی