2777
2789
عنوان

امشب با نامزدم دعوای ناجور کردم اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 48992 بازدید | 372 پست
الان درست شدهکارش اینه از صب تا 8و 9 شب سرکارهولی یه بار میگفت من زنگ نمیزنم که تو تو خانوادت معذب ن ...

عزیزم شاید از زنگ زدن و چت کردن خوشش نمیاد، نامزد منم همینطوره از اولش بود منم مثل شما اولاش خیلی بهش میگفتم گله میکردم اونم می‌گفت دوست داره از نزدیک باهم بزنیم من حالا دیگ عادت کردم شده هفت هشت ده روز از هم بی خبر باشیم، بهتره اسی جان صبور باشی اگر واقعا نامزدت رو دوست داری،

چشم من هرگز ندیده است آدم بی درد را،،، زندگی رنج مدام است، آدمی سرخت باش!😉

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قربونت برم خداروشکر نگران نباش بسپرش ب زمان سعی کن وقتایی که عصبی هستی باهاش حرف نزنی

اخه اروم شدم اون حرفا رو بهش زدم ولی دیگه سعیمو میکنم 

عزیزمی 

گاهی باید فرو ریخت برای بنای جدید🌿!'

میدونید به نظرم شما نمیتونید یه نفر رو مجبور کنید که هر روز باهاتون تماس بگیره

کسی که تا ساعت ۹ شب مشغول کار باشه مطمئنا خیلی خسته میشه که حتی اگرم تماس بگیره با خستگی و بی حوصلگی باهم صحبت میکنید و نهایتا هم باعث دعوا میشه

به نظرم وقت بزارید هفته ای یک بار همو حضوری ببینید خیلی بهتر از تماسای هر روز هست

اینجوری هم یکم بهم دیگه فضا دادید هم تمایلتون برای وقت گذروندن باهم بیشتره

🦦
عزیزم شاید از زنگ زدن و چت کردن خوشش نمیاد، نامزد منم همینطوره از اولش بود منم مثل شما اولاش خیلی به ...

من اصلا نمیتونم کنار بیام اتفاقا مشکلی نداره فقط برا من تنبلیش میاد به خودش زحمت بده بره طبقه پایین شون

بدم میاد از مردایی ک تا میبینن ناراحتی هی میگن خدافظ خدافظ شب بخیر.اخه نامرد به این درجه از انفجار رسوندیش بعد خدافظی میکنی . قشنگ حرف بزن دلخوریاشو بریز دور،از دلش در بیار چرا انقد ترسوان 

میدونید به نظرم شما نمیتونید یه نفر رو مجبور کنید که هر روز باهاتون تماس بگیرهکسی که تا ساعت ۹ شب مش ...

حضوریم نمیاد میگه زشته من هر روز اونجا باشم 

یه بار یه ماه نیومد 

اخرین باریم ک اومد سه هفته پیش بوده

در طول روز تایم استراحتض میتونه تماس بگیره یا صبح میتونه یه تماس پنج دقیقه ای داشته باشه

زابطه زمان میخواد منم به اون وقت گذاشتنه احتیاج دارم

بدم میاد از مردایی ک تا میبینن ناراحتی هی میگن خدافظ خدافظ شب بخیر.اخه نامرد به این درجه از انفجار ر ...

خیلی خوب گفتی 😂

یکی نیس اینا رو بهش بگه

الان انفجارم تموم شده

رابطه وقت گذاشتن میخاد اولویت بودن میخاد و... 

عزیزم شما با پیام بیشتر اوضاع رو خراب میکنی سوتفاهم زیاد پیش میاد خب حضوری همدیگرو ببین هفته ای دوبار سه بار قرار بزارین حرفاتونم حضوری بزن بهش

من اصلا نمیتونم کنار بیام اتفاقا مشکلی نداره فقط برا من تنبلیش میاد به خودش زحمت بده بره طبقه پایین ...

پس این سری کوتاه نیا باهاش جدی حرف بزن ، دیدی جدیت نمیگیره ب بزرگتری مثلا مادرت بگو باهاش حرف بزنه

چشم من هرگز ندیده است آدم بی درد را،،، زندگی رنج مدام است، آدمی سرخت باش!😉

خندم گرفت😂الان دست پیش گرفته بخدا زنگ ک زد داد میزد میترسیدم مامانش اینا بشنون اخرشم گوشیو قطع کرد ...

عزیزم😂😂 واااای یاد خودم افتادم انقد از این بحثا داشتیم اونم دیر به دیر پیام میداد ۴ سال باهم بودیم آخرشم دلیل این کاراشو نفهميدم😂😂یه تختشون کمه