2777
2789

اگ این سونوها و ازمایش ها نبودن ملت باید ازکجا میفهمیدن بچه سالمهزندس مرده هس بیماره 

خیلی سوال دارم واقعا لطفا یکی جواب بده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من از وقتی یادم میاد غربالگری بوده کی ممنوع کرده بودن

من اصلا متوجه بیانات بعضی دوستان نمیشم مثلا یکی گفت غربالگری ممنوع کرد ولی سونو معمولی رو ن این یعنی چی 

مگه غ بالگری همون سونو نیس ک یکیش ان تی واسه سلامتی یکیش جنسیت

ببخشید میگ واضح منظورتون بگید چیه

تو غربالگری اگه جنین مشکل خاص داشته باشه پزشک اجازه سقط میده

پس غربالگری رو برداشتن که بچه چه سالم چه ناسالم بدنیا بیاد

اینم حرف من نیست و استادمون گفت و اظهار تاسف کرد‌. من پارسال شنیدم اینو امسال نمیدونم 

سعی میکنم انسان شادتری باشم🐝
تو غربالگری اگه جنین مشکل خاص داشته باشه پزشک اجازه سقط میدهپس غربالگری رو برداشتن که بچه چه سالم چه ...

اون کسی ک چنین دستوری داده چقدر احمق و دورازفرهنگ بوده 

من اصلا متوجه بیانات بعضی دوستان نمیشم مثلا یکی گفت غربالگری ممنوع کرد ولی سونو معمولی رو ن این یعنی ...

اره.

اخه کی ممنوع کردن.

از قدیم تا غربالگری بوجود اومده هست بخصوص برا فهمیدن سندروم داون.

تا الان حتی بعضی از خانومهای اطرافیانم به اختیار خودشون نمیرن یعنی نه ممنوعه نه اجبار.

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

یعنی به جز غربالگری اول، انومالی، سونوی وزن جنین چیز دیگه ای هم بوده؟

من متاهل نیستم و خیلی سروکارم با غربالگری نیوفتاده و دقیق نمیدونم چنتاست فقط همینایی گفتی به گوشم خورده

سعی میکنم انسان شادتری باشم🐝