2777
2789
عنوان

کوچیک بودم مامانم میزدتم همسرم الان میگه قطع ارتباط کن

| مشاهده متن کامل بحث + 1655 بازدید | 92 پست
اگه مشکلی با یکی از. اعضای خانوادتون دارید به هیچ عنوان به همسر یا خانواده شوهر نگید ،درد دل نکنید . ...

اره واقعا حرفتونو قبول دارم به عنوان نقطه ضعفت دیگه تااخر عمر هی سرکوفتت میزنن خودمم دقیقا این اشتباهو کردم وخیلی پشیمونم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

رفتمتراپیست میگه گذر کن و ببخش. نمیتونم چون اشتباهشو نمیپذیره

تو باید ببخشی و رها کنی

اگه اینکارو نکنی تا اخر عمر عذاب میکشی و اذیت میشی

یبار براهمیشه تمام خاطراتتو مرور کن و بابت تک تک اون اوقاتی که بد گذشت مادرتو ببخش و بسپار به خدا

اینجوری هم دیگه راحت زندگی میکنی هم اذیت نمیشی و در آینده رو روحیه بچه هات تاثیر بد نمیذاری

تنها راه آروم شدن آدم در. برابر اینجور مشکلات بخشیدنه

حبیب سایت😎🤎                                                                 کاربری دست دو نفره🍃

رفتی همشو گفتی به شوهرت ؟ کی باشه بزنه تو سرت همینارو

عزیزم همسرم فرد اول زندگیمه و مدل رابطه ما اصلا این مدلی نیست. هیچکس هیچکس رو نمیکوبه و کسی به کسی توهین نمیکنه. کنار همیم نه مقابل هم

برو روانشناس گلم باچندجلسه خوب میشی یعنی بهتر میشی ارتباط کامل قطع نکن کلا ارتباط داشته باشی بهتره

ایشون تو گذشته مونده

اینقدر باید سرش گرم بشه با فعالیت‌ها ی دلخواهش که خسته بشه تا توان مرور گذشته نداشته باشه

کارگاه‌های روانشناسی هم خوبه که میشینن در مورد مشکلات شون صحبت می‌کنند و حل مساله میشه

ایشون تو گذشته موندهاینقدر باید سرش گرم بشه با فعالیت‌ها ی دلخواهش که خسته بشه تا توان مرور گذشته ند ...

فکر میکنم خیلی سختی کشیده استرس و اضطراب زیادی روش مونده 

ایم کارگاه ها و گروه ها کمک کننده هست 

خب شما چرا یه بار به نصیحتهای مادرتون گوش نمیکردید وهی اذیتش میکردین که مجبور بشه کتک بزنه

نصیحت برای چی؟؟ حقوق اولیه انسانی؟ تعریف پوشش برای من؟ مشکل وسواس و نجس و پاکی خودش

اصلا فرضا من اشتباه کردم. تنبیه فیزیکی راهشه؟

شما مدل کسایی هستین که اگه ببینین به یکی تجاوز شده بهش میگین تقصیر خودته لباست کوتاه بود

مهاجرت کردم و دکترا گرفتم و کار خوب دارم. الان مستقلم و از خانوادم جدام ولی این تروماها همیشه توو ذه ...

عزیزم شما خ قوی هستین 

همان طور که تونستین با اون حجم از مشکلات موفق شین 

میتونین از تفکرات و خاطرات آزار دهنده هم رها شین

فقط باید بخواین

من به خودم میگم شرایط ایجاب می‌کرد و گذر کردم