2777
2789
عنوان

اگه زمان به عقب برمیگشت با شوهرتون ازدواج میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 1286 بازدید | 127 پست
مردا خوشبختن چون زن‌ها به نیاز شوهرشون توجه میکنن ولی مردا فقط کاری رو میکنن که خودشون صلاح میدونن ب ...

به خدا که اینطور هم نیست خانم های بد هم خیلی هست مشکل این هست که فقط ما خانم ها میایم درد و دل میکنیم آقایون همه چیو میریزن تو خودشون اگر اونا هم بیان مثل ما درد و دل کنن هزار و یک درد از زندگیشون میگن 

خیلییییی از خانم ها فقط کافیه بهشون بگن بالا چشمت ابرو 

دیگه جمع می‌کنن میرن🥲🥲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همونهوایسا یه ۱۴ ،۱۵ سالی بگذره

نه چرا؟ ادما اگه درست امتخاب کنن اتفاقا دوست داشتنشون نسبت به هم هر چی بگذره بیشتر میشه

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
نشونه خوبی نیست این نباید خوشبختی و شاد بودنت به وجودت انقد به کسی وابسته باشه هر بلایی سر آدم زیاد ...

من خیلی بهش وابستم یه چیز عجیب

بوی تنش ارومم میکنه هربار دیدنش انگار تازه همین امروز اولین بار دیدمش

همش دلم میخاد ازش مراقبت کنم

گاهی وقتا اینقد میبوسمش خسته میشه

اینقد موقعی که حتی یکساعت نیس دلم براش تنگ میشه

دوران دوستیمونم هرهفته مثلا میومد همو ببینیم موقع هدافظی من همیشه گریه میکردم تا هفته بعدش

نمیدونم چرا اینجوریم

حس میکنم زیادیه

ولی من زیادی دوسش دارم

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

عین شوهر من

واااای اصلا باورم نمیشه چجوری اینقدر کور بودم عاشقش شدم بهش بله گفتم

هنوز زیر یه سقف نرفتیم پدر منو دراورده 

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
میدونم من براش عادی میشم ولی اون برای من عادی نمیشه

این شیفتگی هم زمان داره

کلا همه چی زمان داره

انشالله همیشه خوب و خوشبخت باشید

درخواست حذف تایپیک بنا برقول سال گذشته ،لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،
بچه دارینمشکلتون چیه

اره دوتا

کلاهرچی که میخواستم نشده محبت نمیکنه احساس دوس داشته شدن نمیکنم خیلی این موضوع عذابم میده الکلیه هرشب مسته حالم بهم میخوره ازاین حالتش

کاربرتعلیقی وقدیمی ام