اینقدری که خانمها همش مینالن و پشیمانن و ...واقعا تو آقایون اینجوری نیست ابدامن خودمم دیدم با تحقیق. ...
مردا خوشبختن چون زنها به نیاز شوهرشون توجه میکنن ولی مردا فقط کاری رو میکنن که خودشون صلاح میدونن بدون توجه به نیازها و خواسته های زن
زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمانهایش باز نمیدارد.
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
من خیلی خوب بود مهربون بودمشکلم این بود ک دوستش نداشتم اگ 1ماهم بهم زنگ نمیزد دلتنگ نمیشدم شوق دیدنش ...
مرد با شخصیت و مهربون خیلی خوبه
مال من وحشی بود
اولش عاشقش بودم ولی الان ببینمش میخوام بالا بیارم
زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمانهایش باز نمیدارد.
اینقدری که خانمها همش مینالن و پشیمانن و ...واقعا تو آقایون اینجوری نیست ابدامن خودمم دیدم با تحقیق. ...
کامنتا رو بخونین اکثرا نوشتن درامدش کمه ولی راضیم اکثرا شیفته خونه نیست ولی راضیم این نشون میده خانوما حتی اگه شرایط سخت اقتصادی هم قبول کنن ی سری اخلاق و رفتار اقایون انقدر دلسردشون کرده
خواهرزاده قشنگم ،فرشته ی کوچولوی من،بودنت ی هدیه از سمت خداست تا ابد دوست دارم نفس خاله👶🏻🫀