2777
2789

روش درست کردنش ومیگو لطفا. آبش و چجوری میگیرید؟

بعد از پنج سال ناباروری و سختی کشیدن باردار شدم...میشه اگه امضام خوندید برای مادر شدن همه ی خانوم های منتظر دعا کنید..دعا کنید دخترم سالم و سلامت زیبا و باهوش بیاد بغلم...الهم العجل لولیک الفرج.. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چجوری رب گرفتیبرا من اصلا سفت نمیشه

والا اول تو یه دستمال تمیز آبشو الک کریدم تخلیش گرفتیم چون تلخی و تفاله داره خود آبش هم 

بعد دادم‌مامانم گرفت من بلد نیستم حقیقت میگفت گذاشت رو شعله کم‌تا آبش سفت شد

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
والا اول تو یه دستمال تمیز آبشو الک کریدم تخلیش گرفتیم چون تلخی و تفاله داره خود آبش هم بعد دادم‌مام ...

ببین بیرون میدن دستگاه دونه و تفاله و هنه جیشو جرخ میکنه بعد صافش میکنن ابشو میذارن بجوشه اما من انارو دون کردم ریختم تو طوری فشار دادم ابش درومد بعد ببار دیگه صاف کردم گذاشتم بجوشه

قانونش اینه هر ۱۰ کیلو انار ی کیلو رب بده چطور شما ۲۰ کیلو انار نیم کیلو رب گرفتی

با پوست 20 کیلو انار بود ن ابش

نمیدونم برای خودمم خیلی عجیب بود اصا ابش سفت نمیشه ینی همون نیم کیلو هم ک برداشتم روون بود میذاشتم بجوشه شتید یه قاشق میشد

با پوست 20 کیلو انار بود ن ابشنمیدونم برای خودمم خیلی عجیب بود اصا ابش سفت نمیشه ینی همون نیم کیلو ه ...

شاید چون آبش رو با دستگاه نگرفتی خیلی روون شده و تفاله نداشته که راحت تر غلیظ بشه 

شاید چون آبش رو با دستگاه نگرفتی خیلی روون شده و تفاله نداشته که راحت تر غلیظ بشه

اره تغاله و هیچی نداره صافش مردم م ابش زلال شد 

ینی باید تفالش و هستش میدادم بیرون باهم چرخ میکرد؟