2777
2789

خانوما کدومتون استراحت مطلق بودین توبارداری؟

ایا دکتر نامه ای چیزی میده به ادم مثلا برای دادگاه خانواده یا محل کار؟

من دوتا سقط داشتم میخوام این یکی برام بمونه

توخونه خودم شوهرم توقع داره مثل روزهای عادی فعالیت داشته باشم

فقط 30 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞

کمردرد هم دارم

هفته اینده وقت دکتر دارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دادگاه خانواده چرا؟مگه میخوای جدا شی؟

نه مثلا میگم

برم خونه مادرم شوهرم. بخواد عدم تمکین بزنه اون نامه رونشون بدم

فقط تااخر بارداری

1
5
10
15
20
25
30
35
40

با دکترت هماهنگ باش. شوهرتو ببر پیشش بزار اون توضیح بده نمیتونی کار کنی. من با اینکه هماهنگ نبودم ولی شوهرم یهو از دکتر پرسید میتونه کار های خونه رو بکنه یا کلا کار کنه؟ دکترمم دستش درد نکنه قشنگ توضیح داد دیگه دست از سرم برداشت

دادگاه خانواده چرا؟مگه میخوای جدا شی؟

شوهرم توقع داره مثل زنای قدیم توبارداری هم کارکنم

خونه برق بزنه

مهمان دعوت کنم و...

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه بخوای احتمالا بدهولی کاش ازمایش ژتتیک میدادی علت سقطات مشخص میشد

والا قصد داشتم اما خداخواسته ویهویی شد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه مثلا میگمبرم خونه مادرم شوهرم. بخواد عدم تمکین بزنه اون نامه رونشون بدمفقط تااخر بارداری

عزیزم واقعا شوهرت تو بارداری نخواد تورو درک کنه به خاطر سقط مکرر که مجبوری استراحت کنی بری شکایت کنه عدم تمکین بگیری عزیزم کاش بیشتر فکر کنی برای اوردن بچه

با دکترت هماهنگ باش. شوهرتو ببر پیشش بزار اون توضیح بده نمیتونی کار کنی. من با اینکه هماهنگ نبودم ول ...

اره توفکرشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم واقعا شوهرت تو بارداری نخواد تورو درک کنه به خاطر سقط مکرر که مجبوری استراحت کنی بری شکایت کنه ...

والا نمیدونم چشه

دیگه به جادو ایمان اوردم

تا قبلش همش میگفت بچه بیاریم

منم چون به خاطر سقط ها چشمم ترسیده بود

میگفتم تحت نظر باشیم برای بعد عید

که یهویی باردارشدم

اما بعدش شرایطی پیش اوند که شوهرم رودنده لج افتاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم دکتر بم گفت استراحت باید بکنی سرپا واینسی ولی کیه که بفهمه 

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

نه مثلا میگمبرم خونه مادرم شوهرم. بخواد عدم تمکین بزنه اون نامه رونشون بدمفقط تااخر بارداری

عزیزم یعنی واقعا همچین آدمیه؟

خب چه اصراری داری ازش بچه داشته باشی 

نوزاد داشته باشی که اوصاع خیلی بدتر میشه بدون درک وهمدلی همسر نمیشه پیش رفت

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
منم دکتر بم گفت استراحت باید بکنی سرپا واینسی ولی کیه که بفهمه

من نامه برام مهمه

بهم نامه بده

دیگه میرم خونه مامانم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم یعنی واقعا همچین آدمیه؟خب چه اصراری داری ازش بچه داشته باشی نوزاد داشته باشی که اوصاع خیلی بدت ...

بخدا عاشق بچه هست

اما همینکه باردار میشم اینجوری میکنه

کم کم دارم به جادو ایمان میارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40