2777
2789
عنوان

خانوم های باردار ویا بچه دار لطفا تشریف بیارید

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 23 پست
شوهرم توقع داره مثل زنای قدیم توبارداری هم کارکنمخونه برق بزنهمهمان دعوت کنم و...

وای چه بد

منم تازه باردارم به هیچ نمیرسم همش غش می کنم

شوهرم فقط رو غذا حساسه. خونه گند بگیره هیچی نمی بینه . لباس هم نشسته باشه عصبی میشه 

شوهرم داره خودشو کنترل می کنه معلوم نیست کی منفجر شه 😁🤧

معجزه شکر گزاری...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به خاطر اینه که اون هیچی از سقط بچه نمیفهمه و درکی از عذابی که کشیدی نداره والا خودش میگفت که استراحت کن تا مشکلی پیش نیاد.منم یه سقط داشتم و چقدر عذاب کشیدم.کاش قبلتر به فکر بودی 

به خاطر اینه که اون هیچی از سقط بچه نمیفهمه و درکی از عذابی که کشیدی نداره والا خودش میگفت که استراح ...

به فکر بودم خداخواسته شد

قصدخودم برای بعد عید وتحت نظر پریناتولوژیست بود

فقط 30 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
والا نمیدونم چشهدیگه به جادو ایمان اوردمتا قبلش همش میگفت بچه بیاریممنم چون به خاطر سقط ها چشمم ترسی ...

هی خواهر منم شوهرم می‌گفت بچه بیاریم دخترمون تنهاست نیاز ب همدم داره من می‌گفت نه من نمی‌خوام دیگه خیلی اصرار کردن گفتم باشه سر دخترم تقریبا یکسال نازایی داشتم حالا الان همون ماه اول گرفت اینقدر شوکه شد گفت قرص بخور بیوفته 😑😑😑انتظار داشت اینم حتما یکسال دیگه حامله بشم ،اینقد غصه خوردم😪

حالا خودشم حساسه ها میگه ب خورد و خوراکی برس ولی انتظار داره مثل روزای عادی باشم میگه تو هنوز اولاشی از الان شروع کردی 

آخه ویارم اینطوری صبح تا عصر خسته و بی‌حال و کسلم عصرا ک بهترم هم دلنازکم🥴

سر دخترم از صبح بالا میاوردم تا دم خواب بعضی وقتا تو خواب حالم بد میشد

سر این فقط دلم بهمه بالا نمیارم

به فکر بودم خداخواسته شدقصدخودم برای بعد عید وتحت نظر پریناتولوژیست بود

بایدبعد سقط هات قشنگ باهاش حرف میزدی که اگه باردار بشم باید حسابی مراقب باشم و منم از سنگ نیستم که سقط کنم و دوباره بتونم مثل قبل زندگی کنم و بدنم کشش داشته باشه.از این جهت میگم که باید به فکر بودی و آماده اش میکردی

هی خواهر منم شوهرم می‌گفت بچه بیاریم دخترمون تنهاست نیاز ب همدم داره من می‌گفت نه من نمی‌خوام دیگه خ ...

کلا ابن مردا عجیبن

من شوهرم هیچ قلق خاصی نداره

گاهی بایه حرف عادی ناراحت وعصبی میشه

گاهی با یه فحشزشت میخنده!

خودمم خیلی بد ویارم

معدم داغونه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
بایدبعد سقط هات قشنگ باهاش حرف میزدی که اگه باردار بشم باید حسابی مراقب باشم و منم از سنگ نیستم که س ...

خواهر همه رو گفتم

میگم خانوم باخانوم باهم فرق دارن

حتی خواهر باخواهر

هرکس یه مدلیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خواهر همه رو گفتممیگم خانوم باخانوم باهم فرق دارنحتی خواهر باخواهرهرکس یه مدلیه

چی بگم والا 

ولی اول دکترت باهاش صحبت کنه و بترسوندش از دوتا سقط قبلی ببین نتیجه ش چی میشه