2777
2789
عنوان

چون کنکور قبول نشدم میخوان وادارم میکنند ازدواج کنم 🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 79 پست
کاش ....واقعا خودم دوست دارم مستقل بشم درس بخونم ولی شرایطش رو ندارم 😔آرامش نیست توی خونمون ....امک ...

ببین عزیزم میتونی 

خودت اراده کن

بلد نیستی درس هارو فیلم توی تلگرام زیاد هست ولی خب دیدن تو تلگرام حرام و غیر قانونیه

ولی شرایطتت بده میتونی بعدا پولشون بزنی ب حساب سال بعد وقتی قبول شدی 

درس هایی بلد نیستی فیلم ببین 

بعد پی دی اف تست دانلود کن و تست بزن 

بعد آزمون هام دانلود کن بزن 

هم برای کنکور بخون هم نهایی 

برنامه ریزی کن واسه خودت 

مامانت انرژی منفی میده صب تا شب برو کتابخونه بخون فقط برای خواب بیا خونه زیاد کنارشون نرو تو دست پاشون نباش 

هرچی گفتن گارد نگیر جواب نده برات مهم نباشه سرتو بنداز زمین فقط تلاششششش

یهو میبینی نتیجه تلاشت میاد و قبول شدی و از پیششون میری اون وقت اوناست که نازتو می‌خرن 

رشتت چییه؟ امیدوارم قبول شدی خیلیا قبول شدن پس توام میتونی ❤️

منتظرتیم فسقلیم😘

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب عزیزم هدفتو بذار روی کنکور اردیبهشت و از اون تایم تا تیر برا امتحانات بخون تشریحی‌ها الان بیشتر ا ...

ممنونم عزیزم ♥️ 

باید شروع کنم به خوندن 

نیاز دارم به یه تلنگر 

تمرکز ندارم و این خیلی بده مدام ذهنم جای دیگس مانع درس خوندنم میشه

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

کتاب تست ها هرکدوم رو خواستی بگو تا بگم

برای همه ی درس ها میتونی بهم بگی؟!

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

ممنونم عزیزم ♥️ باید شروع کنم به خوندن نیاز دارم به یه تلنگر تمرکز ندارم و این خیلی بده مدام ذهنم جا ...

بیا اینم درصدای من  

حالا درصد منو میخواسی چیکار بلا😂

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد نمیزنند واکنش‌های هردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و گناهکار نگاه نمیکردیم...

ببین عزیزم میتونی خودت اراده کنبلد نیستی درس هارو فیلم توی تلگرام زیاد هست ولی خب دیدن تو تلگرام حرا ...

ممنونم عزیزم امیدوارم که قبول بشم رشتم انسانیه

کتابخونه هم یه تایمی بازه ...

واقعا غیر قانونی و حرامه؟! نمیدونستممم چه جالب 

چرا حرام و غیر قانونیه؟! مگه یه فیلم دیدن چیه اخه☹️

برای همه ی درس ها میتونی بهم بگی؟!

برای ریاضی نشر الگو 

برای فیزیک میکرو گاج 

برای ادبیات و دینی فرمول ۲۰ 

وای یادم نمیاد بقیشو بقه برای ریاضیه مثال امارو اینا 

عمومی کم گرفتم 

ممنونم عزیزم 🤍خیلی سبز پی دی اف داره که دانلود کنم؟!ادای دین چی؟!

خب بابت کتاباشون باید پول بدیم دیگه

منم پارسال نداشتم دیگه مجبور شدم 

امسال برا جبران دارم میخرم بدم کسی که نیاز داره

اکثرا مال بازه جمع بندی هستن که وقت زیاد تا کنکور نمونده

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد نمیزنند واکنش‌های هردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و گناهکار نگاه نمیکردیم...

بیا اینم درصدای من حالا درصد منو میخواسی چیکار بلا😂

ممنونم عزیزم میخواستم ببینم برای فرهنگیان هر درسی رو چند درصد باید بزنی حداقل 

ماشاالله شما درس خونی خوشبحالت 

یعنی میشه منم یروزی مثل شما بشم؟!

راستی دختر اقواممون میگفت برای فرهنگیان باید قیافه داشته باشی و...راسته؟!

بیا اینم درصدای من حالا درصد منو میخواسی چیکار بلا😂

درس های دانشگاه سخت نیست؟!اونجاهم امتحان و... ایناس اره؟!

اگر هراب کنی امتحانارو اخراج میشی نه؟!

برای ریاضی نشر الگو برای فیزیک میکرو گاج برای ادبیات و دینی فرمول ۲۰ وای یادم نمیاد بقیشو بقه برای ر ...

ممنونم عزیزم ♥️ 

خب بابت کتاباشون باید پول بدیم دیگهمنم پارسال نداشتم دیگه مجبور شدم امسال برا جبران دارم میخرم بدم ک ...

نمیدونستم حرامه ...

چه جالب!!!

ممنونم عزیزم میخواستم ببینم برای فرهنگیان هر درسی رو چند درصد باید بزنی حداقل ماشاالله شما درس خونی ...

به دخترخالت بگو کمتر چاخان کن خوشگل😂

نه عزیزم دس بالا دس بسیاره 

کلی آدم هستن درسخون تر باهوش تر

منم مث شما گاهی بوده نفهمم نخوام بخونم خسته شم زار بزنم

ولی چاره‌ای نداشتم دیگه 

درس های دانشگاه سخت نیست؟!اونجاهم امتحان و... ایناس اره؟!اگر هراب کنی امتحانارو اخراج میشی نه؟!

اره هس من تازه ترم اولم 

هیچی هم نخوندم و قراره از هم بگسستم😂

نه بابااا اخراج کجا بود فوقش اون درسو میفتی

به دخترخالت بگو کمتر چاخان کن خوشگل😂نه عزیزم دس بالا دس بسیاره کلی آدم هستن درسخون تر باهوش ترمنم م ...

بخدا انقدر پز میده که نگو....

دیگه میخوام به طور جدی شروع کنم ولی انقدر مامانم انرژی منفی وارد میکنه بهم بخدا مرتب کارم شده گریه من آدم تاثیر پذیرم متاسفانه 😔

اینکه حمایتم هم نمیکنند خیلی بیشتر من رو عذاب میده :)

اصلا حاضر نیستن پول بدن برای ترمیم معدل من!

کاش تاثیر معدل برداشته میشد