2777
2789
عنوان

وقت اذانه میشه برام دعا کنید خدا گره های کور زندگیمو وا کنه🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 124 بازدید | 19 پست
مشکلتون چیه

دخترم ۱۵ سالشه یه دختر کثیف از همکلاسیهاش پارسال سه سال تو کلاسش بودهرکاری کردم ازش جدا بشه نشد بهش گروه بی تی اس معرفی کرد فیلمهای کره ای بهش معرفی کرد رفتارش باهام عوض شده امسال رفته کلاس دهم مدرسش هم دیگه بردم تو دبیرستان دخترم که پیش این نباشه الان دیدم گروه زدن حرفای زشت و س ک س ی میزنه تو گروه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پارسال سیم کارتش رو گرفتم گوشیش بدون سیم کارته امسال کار درسی داشت با گوشی خودم کار میکرد سروش نصب کرده بایکی ازسیم کارتام که خودم خبر دارم با دوستای امسالش گروه درسی زدم اومدم خودم اون سیم کارتم رو سروش نصب کردم دیدم بله با دخترای پارسالی دوباره گروه زده 

الان رفتی تو زیر زمین تاریک نشستی و انتظار داری گل و بلبل ببینی؟میشه؟

نه یه اتفاق بد افتاده برام چند سال پیش منو داغون کرد متاسفانه ادامه داره و عواقب داره 

من تو تاریکی مطلقم‌ روشنایی تو دیدم نیست که بخام بیام بیرون 

نمیدونم متوجه شدی یا نه مشکلمو نمیتونم بگم

تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زودتر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تایپیکای دعا منو تگ کنید 🌼   

نه یه اتفاق بد افتاده برام چند سال پیش منو داغون کرد متاسفانه ادامه داره و عواقب داره من تو تاریکی م ...

تو بیا بیرون تو دستت رو از دست شیطون رها کن بیا به سمت نور و ببین چه معجزه ها می‌کنه برات ،جویس مایر رو برو تو تلگرام یا اینستا یا گوگل سرچ کن و ببین