2777
2789

گفتم امادگی ندارم برای کنکور هیچی نخوندم تابستون کنکور میدم 

مامانم شروع کرد دخترای مردم رو ببین همه شون تحصیل کرده و یکاره ایی شدند فکر میکردم یچیزی میشی تو هیچ ... نمیشی 

باید شوهرت میدادم همون موقع چرا رد میکنم خواستگارهارو کاش زنگ میزدم میگفتم بیایین بدمت بری راحت بشم با وام ازدواج جهزیه ات رو بخرم شرت از سرم کم بشه دوسال دیگه میمونی رو دستم باید تو کوچه خیابون شوهر پیدا کنم برات🙂

بعد میدونید جالب چیه؟!

هیچ هزینه ایی نکردن برام حتی یدونه کتاب تست نگرفتند حتی پول ندادن برم ترمیم معدل

بعد هم گفتن خداکنه دختر بخواد درس بخونه دنبال شوهر نباشه همینجوری قبول میشه

برام گفتن اگر داری خودت برو سرکار 

رفتم فروشندگی یه مدت دیگه نزاشتن برم گفتن زشته آبرومون میره دختری

دختر بدی نبودم براشون قلبم درد میکنه بد شکستم 

روحیم رو از دست دادم :)💔

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

رشته‌ت چیه

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد نمیزنند واکنش‌های هردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و گناهکار نگاه نمیکردیم...

رشته‌ت چیه

انسانی🙂

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

انسانی🙂

من کتاب دارم

اگه میخوای بخونی بفرستم برات

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد نمیزنند واکنش‌های هردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و گناهکار نگاه نمیکردیم...

من کتاب دارماگه میخوای بخونی بفرستم برات

ممنونم عزیزم لطف داری به من شما🤍

راستش انگیزه ام رو از دست دادم اول باید روی خودم کار کنم🙂 💔 

ممنونم عزیزم لطف داری به من شما🤍راستش انگیزه ام رو از دست دادم اول باید روی خودم کار کنم🙂 💔

خب عزیزم اینجوری تا بیای فکر کنی که هم کنکور کلی عوض شده هم به قول خودت شوهرت دادن🤦‍♀️

خب عزیزم اینجوری تا بیای فکر کنی که هم کنکور کلی عوض شده هم به قول خودت شوهرت دادن🤦‍♀️

چیکار کنم 🥺😔

چجوری بخونم؟! با ذوی چندساعت شروع کنم؟!

آرامش ندارم تمرکز ندارم ....

شما دانشجویی؟!اگر اره چه رشته ایی؟

ببین برو یوتیوب خیلی چیزایی هست که اصول درس خوندنو یادت ن

میده اول از روزی ۳ ساعت شروع کن 

هفته بعد بکنش ۴ ساعت 

همینطوری ساعت مطالعتو ببر بالا تر 

وقتی یه درایو میخونی میفهمی احساس خوبی میکنی 

حالا من اینجوریم

ببین برو یوتیوب خیلی چیزایی هست که اصول درس خوندنو یادت نمیده اول از روزی ۳ ساعت شروع کن هفته بعد بک ...

باید امتحانش کنم 

برای تمرکز چیکار کنم؟!

چرا وقتی یه مطلبی رو میخونم متوجه نمیشم؟!

خب بشین درس بخون بجا تو این سایت اومدنمادرت ببینه واقعا درس میخونی دست از سرت برمیداره

مشکل اینجاست هرچی میخونم متوجه نمیشم

باید امتحانش کنم برای تمرکز چیکار کنم؟!چرا وقتی یه مطلبی رو میخونم متوجه نمیشم؟!

اگه فکرت جایی دیگست بزار کنار 

با خودت بگو این فکرا برای من هیچی نمیشه 

ما اون زمان دبیرمون میگفت فوش بزارین

تا یاد نگرفتیم پا نشین منم همین کارو میکنم الانم😂

چیکار کنم 🥺😔چجوری بخونم؟! با ذوی چندساعت شروع کنم؟!آرامش ندارم تمرکز ندارم ....شما دانشجویی؟!اگر ا ...

میدونی منم پارسال انصراف دادم

خونواده‌م باهام بد شدن

میترسیدم دوزار خرج کنم

مامانم تا دید یه نفر گفته دختر داری با ذوق اومد گف برات خواستگار اومده

داداشم دو هفته مونده به کنکور اعصابم و روانمو بهم ریخت که تو  توی مصاحبه رد میشی بر  کار کن انقد خرج نکن

بابامم پشتشو گرفت

خلاصه منم اوضاعم اینجوری بود

پشت موندم از دی یا آذر 

فرهنگیان قبول شدم

الان دیگه خیالم راحته کسی تو زندگیم حق فوضولی نداره 

اگه فکرت جایی دیگست بزار کنار با خودت بگو این فکرا برای من هیچی نمیشه ما اون زمان دبیرمون میگفت فوش ...

باید شروع کنم بخونم باز 

معدل هام خیلی پایینه باید بخونم ترمیمشون کنم ...