2777
2789

گین اپ اصل نداریم

همشون مضرن

قرص افزایش اشتها داریم ولی واقعا به نفع خودته که گین اپ نخوری

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تجربه شو داری؟ب نظرت من با قد ۱۷۰ و وزن هفتاد خوبم؟دوست دارم ۷۵ بشم

خودم نه، اطرافیانم و کسایی که دیدم همشون مریض شدن

شما جای کاهش وزنم داری

اصن نیاز نیست وزنتو افزایش بدی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
میگم شاید سینه هام کمی بزرگ شن اینجوری خخ

سینه بززگ نمیشه

فقط افتاده و شل میشه

گین اپ اصل نداریمهمشون مضرنقرص افزایش اشتها داریم ولی واقعا به نفع خودته که گین اپ نخوری

اصلا اشتها ندارم ی ذره بخاطر ی سری نگرانیا و کنکور نمیدونم چطوری وزنمو حفظ کنم از طرفی یکم دوس دارم تپل تر بشم شما پیشنهاد دیگ ای ندارین

وای سرنوشت....
اصلا اشتها ندارم ی ذره بخاطر ی سری نگرانیا و کنکور نمیدونم چطوری وزنمو حفظ کنم از طرفی یکم دوس دارم ...

تو همین کنکور رو بخونی در طول سال کنکور ناخوداگاه بخاطر عدم تحرک اضافه وزن پیدا میکنی

ولی بهترینش ورزشه دیگه

نه بدن چیز دیگ ای نمیدونین سالم باسه بدون عوارض اشتها بیاره

همین دیگه خواهرزاده همسرم استفاده میکرد میگفت روز،وشب درحال خوردنم اینجور که نصف شب پامیشد پی خوراکی میگشت،،،شکم آورد دوباره دربدر دنبال آب کردنش😕