خیلی برام سواله، این که میگن دنیا گرده و اگه اشک کسی رو به ناحق جاری کنی خدا تقاصشو ازش میگیره. ولی هیچ وقت به چشم خودم ندیدم. انگار دنیا بیشترم به کامشون میگرده. بحث شکست عشقی اینا نیست بحث حق و ناحق کردن و خونه زندگی بقیه رو آواره کردنه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من مامان و بابام جراحن پدرم برای یک پسر ی مشکل نخاعی پیش اومد بود سه سال پیش و به دلیل اینکه باید میرفت سفر کاری یک ماهی یک ماه به تعویق انداخت و گفت دکتر دیگه که نتونستن و باعث شد این پسر یک سال براش مشکل پیش بیاد تحت درمان باشه و بعد خداروشکر خوب شد و دقیقا دو سال بعد دادشم براش همین مشکل پیش اومد پدرو مادرم سفر کاری بودنو نمیتونستن مدیریت کنن و برای همین 1 سال تحت درمان شد و بعد الان خوب شد
صبر کن خدا عادلهصبوری ها نه اینکهبشینی زمین و زمان رو فحش بدی بشینی جریان رو برای صد نفر تعریف کنی ب ...
اخه جریان ما رو کل شهر خبر دارن. یه از خدا بی خبری با زد و بند قانونی کل مال و اموالمونو بالا کشید پدرمو انداخت زندان پدرم بعد ۶ ماه دغ کرد الانم خونمونو میخواد تخلیه کنه تو این سرمای زمستون. ۸ ساله میگم خدایا چرا یه نشونی از خودت نمیدی که باور کنم هستی