2777
2789
عنوان

پس دادن تاوان ظلم یا کارما

140 بازدید | 27 پست

خیلی برام سواله، این که میگن دنیا گرده و اگه اشک کسی رو به ناحق جاری کنی خدا تقاصشو ازش میگیره. ولی هیچ وقت به چشم خودم ندیدم. انگار دنیا بیشترم به کامشون میگرده. بحث شکست عشقی اینا نیست بحث حق و ناحق کردن و خونه زندگی بقیه رو آواره کردنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا من اگه تو ذهنم کسیو قضاوت کنم یه قدم که میرم اون ور تر خدا میزنه پس کلم میگه آدم باش

بخدا منم یعنی یه اشتباه کوچیک کنم فوری تاوانشو میدم. الان ۸ ساله دارم به خدا التماس میکنم میگم چرا ساکتی حق منو نمیگیری فقط برای من زرنگی

قرار نیست همون لحظه یا همون سال باشه ممکنه ده سال بیست سال بعد اتفاق بیوفته

ده سال بیست سال دیگه اون ادم میمیره مردنم که حق همست. میخوام تا هستم تا هستن ببینم میخوام امید داشته باشم به اینکه خدایی هست

خوشبحالتون. من که امیدمو کلا از دست دادم ناامیدی مطلقم و از دنیا بیزار

من خودم تاوان دادم نگران نباش تاوان میدن همه

عاشق رضا پروانه ..ی صلوات بفرس یکی با معرفت مثل رضا پروانه قسمتم باشهههه🥰🥰🥰

میشه تعریف کنی

من مامان و بابام جراحن پدرم برای یک پسر ی مشکل نخاعی پیش اومد بود سه سال پیش و به دلیل اینکه باید میرفت سفر کاری یک ماهی یک ماه به تعویق انداخت و گفت دکتر دیگه که نتونستن و باعث شد این پسر یک سال براش مشکل پیش بیاد تحت درمان باشه و بعد خداروشکر خوب شد و دقیقا دو سال بعد دادشم براش همین مشکل پیش اومد پدرو مادرم سفر کاری بودنو نمیتونستن مدیریت کنن و برای همین 1 سال تحت درمان شد و بعد الان خوب شد 

صبر کن خدا عادلهصبوری ها نه اینکهبشینی زمین و زمان رو فحش بدی بشینی جریان رو برای صد نفر تعریف کنی ب ...

اخه جریان ما رو کل شهر خبر دارن. یه از خدا بی خبری با زد و بند قانونی کل مال و اموالمونو بالا کشید پدرمو انداخت زندان پدرم بعد ۶ ماه دغ کرد الانم خونمونو میخواد تخلیه کنه تو این سرمای زمستون. ۸ ساله میگم خدایا چرا یه نشونی از خودت نمیدی که باور کنم هستی