2777
2789
عنوان

دعوا با مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2180 بازدید | 128 پست
اشتباه اول رو شوهرت کرد که بحث دعوا رو شروع کرد. اون بخاطر اینکه شبا از سر کار میومد نتونستید برید خ ...

چهارم اول گفت نتونستیم بیایم یکی دوروزه دیگ میام کادو میارم ولی دست بردار نبود پاشو کرده‌ بود تو یه کفش توطرف اونی مارو انداختی غرورم اجازه نمیده بهش زنگ بزنم

مممممم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یعنی مادرشوهرت ۱۶ سالگی شوهرتو به دنیا اورده وبا اون سن کمش زحمت کشیده بزرگش کرده یعنی حقش نبوده از ...

کی مجبورش کرده؟منو‌کی مجبور کرده بزام؟خودم پ وظیفه شوهرم گفت نتونستم بیام یکی دو روز آینده میام ولی پاشو مرد تو یه کف شد مارو انداختی زنتو برداشتی آدم برا مادر خودش میخوره نه مادر بقیه انکار شوهرم برا مامان برده کادو برا این نبرده

مممممم
مادر شوهر منم بی دلیل قهر کرده نه خونمون میاد نه حرف میزنه منم روز مادر زنگ نزدم بهش حالا ناراحت شدن ...

اره مریضن بخدا مریضن خانواده من هر سال یلدایی عیدی. خب اینا هم یبار بدن دیگ کادو چرا اینقدر انتظار دارن

مممممم
سلام خودت رو ناراحت نکن، کاریه که شده دیگه بهش فکر نکن و پیش شوهرتم چیزی نگو که باعث اختلاف بینتون ب ...

من از اولش هم اینطوری ولی شوهرم نمیزارع که دست از سرم برتمیدارع اینقدر می‌ره میاد تا رازیم می‌کنه برا کاری

مممممم
حالا من بودم روز مادرو تبریک میگفتم ،میگفتم ببخشید نشد بیاییم .بعد روزای بعد که میرفتم میگفتم مادر ، ...

عزیزم زنک زدیم روز مادر تبریک گفتیم ولی این مرغش ی پا داره رواینه

مممممم
کی مجبورش کرده؟منو‌کی مجبور کرده بزام؟خودم پ وظیفه شوهرم گفت نتونستم بیام یکی دو روز آینده میام ولی ...

من نمیدونم عزیز .نظر خواستی نظر دادم.گفتی از تاپیکم برو بیرون رفتم.خواستی نفرینم کنی به داشتن عروس بد مثل خودم،منم چون عروس بدی نبودم گفتم باشه خدا عروسی مثل خودم بده

بابا ما حوصله کارای خونه خودمون رو نداریم،من حتی اسباب کشی مامانم نرفتم اونوقت تک ده روز رفتی از ماد ...

من بخدا بیشتر از نادر خودم ب مادر شوهرم احترام و ارزش قائلم ولی نمی‌فهمه نمیفهمه

مممممم
ببین همه تو فامیل با مادرشوعرم قهرم تنهایی تنهاست من نباشم تو خونه کپک میزنه هیچکس درو نمیزنه ولی آد ...

دقیقا مادرشوهر منه ادم بشو نیست قهر کردم

اشتی، کردم بهش محبت کردم هرکاری کرذم درست بشو نیست

رات بد نیکو نگردد چونکه بنبادش بد است