2777
2789
اره والا من که سالمم هرکاری کردم قبول نشدم 💔 😩 😂

دقیقا 

الان اونجاییم که شاعر میگه: گفتنش شاید نباشد مرهم دردی ولی زندگی آن طور که باید ؛ بر مراد ما نرفت :(    از دردناک‌ترین لحظات؟ وقتی حالت خوب نیست و اونی که انتظار داری حالت رو خوب کنه، بهت بی‌ توجهی میکنه.
5 سال تمام تموم زندگیم رو زهر کردمماهی حداقل 15 میلیون هزینه ی درمانش میکردیم دو بار الکترو شوک درما ...

حق میدم بهت ِِِِِِِِایشالا شوهرش ادم با درکی باشه و مشکلی پیش نیاد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

داخل تاپیک هام هست عزیزمبا ی پسر دوست میشه پسره تهدیدش میکنهکتکش میزنه و تحت فشارش میذاره همین باعث ...

خدا لعنتش کنه اما اگه توی دوران بارداری اینا مشکلی پیش نمیاد  اما پرستاری خیلی سخته می تونه کار کنه

❤اللهم عجل لولیک الفرج ❤
دختر من به شدت باهوش بود6 سال مدرسه ی تیزهوشان بود ما انتظار رتبه ی خیلی خوب ازش داشتیمکه بیماریش اج ...

چه خوب که با وجود بیماریش تونسته موفق بشه والا ما که به ظاهر سالمیم هر کاری میکنیم نمیشه
من الان یه مقاله درباره بیماریش خوندم ولی متوجه نشدم یعنی شما رو میزنه واسه همین نخواستین بره پرستاری ؟
تو چه مواقعی بیماریش خودشو نشون میده ؟

الان اونجاییم که شاعر میگه: گفتنش شاید نباشد مرهم دردی ولی زندگی آن طور که باید ؛ بر مراد ما نرفت :(    از دردناک‌ترین لحظات؟ وقتی حالت خوب نیست و اونی که انتظار داری حالت رو خوب کنه، بهت بی‌ توجهی میکنه.
من واقعا نمیخوام دیگه توی زندگیش دخالت کنمفقط میخوام راحت شمبعد از 5 سال دارم میفهمم زندگی چیهمن خیل ...

عزیزم واقعا به نظرت با وجود شرایط دخترت و خبر نداشتن پسره از ماجرا این زندگی و ازدواج موندگاره؟ 

حداقل یه بچه بیچاره این وسط به دنیا نیاد 

کاربری دست 98348نفره

بله

عزمزم نمیخوام ته دلتا خالی کنم میدونم خودت چقد استرس داری.همسایه ما یه عروس آورد ک تو دوران عقد رفتار عجیبی داشت . چندبار خودم صدای دادشا شنیدم از خونه مادرشوهرش. پیگیر شدن پروندشا دراوردن و طلاق .بخدا خانواده پسر انقد ناراحتن خود پسره مثل افسرده ها شده . حداقل پیگیر بیماری باشید 

درهای بسته برای آدم‌هایی باز می‌شود که جرئت در زدن داشته باشن...

دوست عزیز انصاف تو وجود شما وجود داره؟به پسر مردم نگفتین دخترتون مشکل روحی داره شما رسما دخترتون رو به پسر مردم انداختین 

پسره اگه بعد عقد متوجه بشه که ۱۰۰درصد میشه با بردن مدارک بستری دخترتون پیش قاضی نه تنها طلاقش میده و مهریه نمیده بلکه میتونه از دخترتون به جرم فریب در ازدواج شکایت کنه و هز همه بد تر دخترتون با مشکل ۲چندان به خونه شما برمیگرده 

البته منو ببخشید یکم لحن بیانم تند بود ولی لطفا از این فاجعه جلوگیری کنید 

فعلا که نامزد و خونه خودتونه چطور راحت شدی ازش؟

همین که سرش با نامزدش گرمه کار ب کار من نداره

صبح بیرونن تا شب 

تایم هایی هم که بیرون نیستن در حال پیام بازی و زنگ زدنن

پرسه در جریان امواج صوت