2777
2789
عنوان

خیلی از شوهرم بدم اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 1538 بازدید | 98 پست
چقدر این حرفت درست بود دقیقا هرکاری توش مقصر باشه آخرش آنقدر فیلم بازی میکنه من مقصر میشم منم عیبم ا ...

بله میدونم دقیقا اینجور آدمارو میشناسم تهش خودتم نمیدونی دقیقا چه اتفاقی افتاد حتی تو ذهنت تصویرشو میبینی که خودت اون کار غلط رو انجام دادی در حالیکه نبوده

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بله میدونم دقیقا اینجور آدمارو میشناسم تهش خودتم نمیدونی دقیقا چه اتفاقی افتاد حتی تو ذهنت تصویرشو م ...

وای اره تهش نمیدونم و گیج میشم گریه میکنم عذاب وجدان میگیرم'واقعا متاسفم بخاطر رنجی که به خودم دادم این آدم از اولش مناسب من نبود من لج کردم کا میخام و بچه دار شدیم یکم بهتر شده بود همه چی ولی بازم نزاشتن خانوادش همش دعوا آوردن تو زندگیمون

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مممنونم گلم واقعا هم فقط باید بفکر دخترم باشم دیگه هیچ بحثی با شوهرم نمیکنم'بنظرت اگر طلاق بگیرم دخت ...

فعلا تلاشت رو بکن هنوز تا مستقل شدن راه درازی داری 

و در کنارش روی همسرت کار کن 

وقتی دخترت به سن مناسبش برسه بهش توضیح بدی حتما درکت میکنه 

من الان شدیدا افسردگی دارم اونم شدید اعصابم بهم ریخته اس تا یکم صدای پدر و مادرم بالا میره همه تنم میلرزه 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

وای اره تهش نمیدونم و گیج میشم گریه میکنم عذاب وجدان میگیرم'واقعا متاسفم بخاطر رنجی که به خودم دادم ...

اشتباهت همین بود همیشه میگن تا ۳ سال اول زندگی بچه نیارید چون بعد از ۳ سال هست که کم کم متوجه میشید میتونید در کنار این بمونید یا نه .

اما عیبی نداره حالا دیگه نمیشه درستش کرد

با خانوادش رفت و امد میکنید؟ 

ک حتما اینارو به مشاورتون بگو روی خودت کار کن 

فعلا تلاشت رو بکن هنوز تا مستقل شدن راه درازی داری و در کنارش روی همسرت کار کن وقتی دخترت به سن مناس ...

چند سالته ماشالا پخته ای معلومه'منم چند وقته افسردگی گرفتم دوباره وسواس فکری و ناراحتی'چند روز پیش وقتی از خاب بیدار شدم زمینو زمان فحش میدادم تو دلم که چرا باز بیدار شدم همش تو دلم حس میکردم دیگه نمیتونم تحمل بکنم هیچیو یعنی میگم در این حد خستم'بنظرت اگر با دخترم برم تنها زندگی بکنم آیندم چی میشه؟خودم دوس دارم اینبار یه مرد عاقل و پولدار بیاد سراغم'رفاه کامل باشم با دخترم'دوس دارم اصلا مقیم اروپا باشه مارو ببره'دلم میخاد برای دخترم خواهرو برادر بیارم'دلم میخاد اون مرد خیلی دوسم داشته باشه به جبران شوهرم که هیچوقت من و دخترم دوست نداشت فقط سیگار کشید و بفکر زنای اطراف بود

چند سالته ماشالا پخته ای معلومه'منم چند وقته افسردگی گرفتم دوباره وسواس فکری و ناراحتی'چند روز پیش و ...

25 سالمه ممنون عزیزم من بیشتر رو رفتار آدما دقت میکنم بخاطر همین .

در مورد افسردگیت حتما بالا گفتم با مشاورت راجب این مسائل که چجوری روی روانت تاثیر گذاشته صحبت کن میشه الان که تازه اس حلش کرد.

و در مورد آینده و ازدواج اول از همه صبور باش هیچوقت عجله نکن مخصوصا که خانم ها خیلی احساساتی هستن بخاطر همینم اشتباه میکنن توی انتخاب کردن. هنوز زوده بخوایی به فکر اونجاها باشی بزار ببین نتیجه رفتار همسرت چی میشه

من چه کنم 😓

در مورد چی عزیزم

25 سالمه ممنون عزیزم من بیشتر رو رفتار آدما دقت میکنم بخاطر همین .در مورد افسردگیت حتما بالا گفتم با ...

همون دارم به نتیجه کارای شوهرم فکرمیکنم گاهی ناامید میشم چون آرامشی نساخته برام تو زندگیم ولی بازم میگم امیدی هست فعلا کنار بچم آرامش دارم حواسم به کارای شوهرمم هست به خودشم گفتم راضی بوده که مشاوره اومده فقط یه چیزی مشاور بمن گفت وسواس فکری داری دارو بخور من گرفتم دارو ولی نخوردم چیکار کنم بهتر بشم بدون دارو

سلام عزیزای دلم♥️🌹دخترای شیک پوش اگر لباس های زیبا و باکیفیت و قیمت مناسب میخواهید لطفا کلمه "سنجاق" رو تو گوگل سرچ کنید و به سایتمون سر بزنید کلی کار خوشگل دیگه هم داریم حتما ببینید و سفارش بدید

🧷پیج اینستامون: sanjagh.collection

🧷سایت پوشاک سنجاق sanjaghcollection

👚سنجاق بورس بهترین برندهای لباس راحتی www.sanjaghcollection.com

همون دارم به نتیجه کارای شوهرم فکرمیکنم گاهی ناامید میشم چون آرامشی نساخته برام تو زندگیم ولی بازم م ...

اگر خیلی شدیده وسواست حتما دارو مصرف کن و بعدا که بهتر شدی با مشورت مشاورت دوز دارو رو بیار پایین تا معتاد داروها نشی.

میتونی هم اون لحظه که وسواس میاد سراغت فوری بگی بزار مثلا ۵ دقیقه دیگه به این موضوع فکر میکنم یا انجامش میدم و فوری سرت رو لا یک چیز دیگه گرم کن

توی اینستاگرام و یوتیوب کلیپ های آموزشی کوتاه خیلی خوب بهت کمک میکنن سرچ کن راجب وسواس فکری و کنترلش