2777
2789
عنوان

خیلی از شوهرم بدم اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 1591 بازدید | 99 پست
من چی بگم اخه واقعا اصلا چجوری با همچین مردی زندگی میکنی بازم با وجود همچین رفتارای زشتی میخوایی زند ...

بخاطر مستقل نبودن خودمم هست، چون خانوادم پشتم نیستن پولی هم ندارم ناچارم فعلا پول و طلا جمع بکنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نترس ماه پشت ابر نمیمونه اگر هرزه بپره مهریم میزارم اجرا اینطورم نیست که کوتاه بیام از هرکاری که کرد ...

انشاءالله هرز نمیپره هیچوقت 

میگم نذار پرو بشه

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

بخاطر دخترم زندگیم رو. میخام حفظ بکنم فقط همین وگرنه دل خوشی از رفتاراش و کاراش ندارم

میتونی ببریش پیش مشاور؟

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بخاطر مستقل نبودن خودمم هست، چون خانوادم پشتم نیستن پولی هم ندارم ناچارم فعلا پول و طلا جمع بکنم

میتونی سرکار بری؟ اگر آره فوری پول جمع کن اصلا نزار همسرت بفهمه 

خودت رو نجات بده همچین مردی که باید نر بی خاصیتی رو نمیتونی درستش کنی 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

ااره اتفاقا دو جلسه رفتیم جلسه بعدی ۱۵همین ماه هست، میخام اینبار این رفتارا و حرفاشم بگم

فایده ای روش داشته ؟ تغییری چیزی 

ینی درست نمیشه؟یا حداقل یکم بهتر نمیشه؟

ببین من کل تاپیک رو خوندم بعضی از آدما واقعا مریضا از درد و رنج بقیه لذت میبرن واقعا نمیشه اینجور آدمارو نه درمان کرد نه درست چرا همیشه حق رو به خودشون میدن انگار فرشته هستن و هیچوقت خطا نمیکنن و هرکاری که میکنن حق اوناست دقیقا یکی مثل همسر شما.

تو تا زمانی که تلاش میکنی برای مستقل شدن کنارش سعی کن ببریش مشاوره ببین تا اون موقع نتیجه چیه هرچند میدونم درست بشو نیست این مرد

بدک نبوده ولی دهن بین بودنش نه اثر نداشته این هفته میخام به مشاور بگم که دهن بین هست

ماشالله همه ی خصلت های بدم که داره.

در مورد دخترت که گفتی بدون بابا بزرگ نشه به عنوان دختری که یک عمر با دعواهای پدر و مادرم سروکله زدم اونم نه دعوای معمولی میگم طلاق بهتره شاید شما الان ندونی فکر میکنی دخترت خبر نداره ولی بچه ها خیلی خوب رفتار پدر و مادر رو میفهمن و درک میکنن چخبره کلی تو خودشون میریزن و استرس دارن . 

بیشتر مراقب دخترت باش بحث و دعوا نگیر با همسرت

ببین من کل تاپیک رو خوندم بعضی از آدما واقعا مریضا از درد و رنج بقیه لذت میبرن واقعا نمیشه اینجور آد ...

چقدر این حرفت درست بود دقیقا هرکاری توش مقصر باشه آخرش آنقدر فیلم بازی میکنه من مقصر میشم منم عیبم اینه خیلی ساده ذاتم ساده و پاکه واقعا زود گول میخورم آنقدر تا بحال شوهرم خطا کرده که حسابی ازش زده شدم باورت میشه چند وقت پیش سر یه قضیه ای همش ازش میپرسم راستشو بگو دروغ میگفت و قسم میخورد هی منو بازی میداد تعجب می‌کنم که چرا دلش برام نمیسوزه چون من خودم با کوچکترین ناراحتیش طلا از دستم درمیارم میدادم که غم نمیبینم براش

ماشالله همه ی خصلت های بدم که داره.در مورد دخترت که گفتی بدون بابا بزرگ نشه به عنوان دختری که یک عمر ...

مممنونم گلم واقعا هم فقط باید بفکر دخترم باشم دیگه هیچ بحثی با شوهرم نمیکنم'بنظرت اگر طلاق بگیرم دخترم بزرگ بشه بهش چی بگم😔از اون روز میترسم که ناراحت بشه بدون بابا بشه'فقط میترسم تنها بشه'چون خودم تنهام تو شهر غریب هیچکس پشتم نیست