2777
2789
عنوان

به پسره گفتم همینو به خواهر و دختر خودتم میگی🤨

| مشاهده متن کامل بحث + 909 بازدید | 56 پست
مگه نامزدت نیس ؟ چرا تجاوز 🥲

چون با زور وگریه بود... بستگی به محرم ونامحرم بودن نداره... هنوزم بعضی وقت ها ازش میترسم😔

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱.... میشه برای خواهرم دعاکنید....❤🥺

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب گفتی آفرین خوشم اومد..پسره عوضی 

خیلی دخترا باید عاقل و زرنگ باشن گول که گول نخورن

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
با خانوادت بجنگ حقتو بگیر شب با من بیا بیرون😂😂😂😂خانواده ها خوب بچشون و میخوان حرفشونم باید طلا گ ...

همون😂😂پسره ریقو فک کرده ارامش و احترام خانوادمو زیر پا میذارم که شب کنار اون الدنگ بمونم !! هر دختری این کارو کنه خره چون اونا بخاطر زنشون هم به خانوادشون بی احترامی نمیکنن دوس دختر که شوخیه براشون

هیییین😳😳😳😳چرا؟چطور شداخه؟

با زور... چون یک بارطلاق گرفته.. به گفتهی روانشناس... ترس از طرد شدن داره ومیترسه از دست بده... برای هنین این کار رو کرد... که دختر نباشم 😔😑

خوب گفتی آفرین خوشم اومد..پسره عوضی خیلی دخترا باید عاقل و زرنگ باشن گول که گول نخورن

ممنون عزیزم. اصلا پسر درست حسابی که قصدشم جدیه از این رفتارت استقبال میکنه اونی ک دنبال اینه شب بیرون بمونی باهاش ول بچرخی هدفش مشخصه

توام میگفتی هه بشین تا دخترت کار اشتباهی نکنه.😒مگه استغفرالله حضرتی چیزیه؟😕😏

به خیال خودش همه اینارو بابای زرنگش بهش اموزش میده.ولی چوب خدا ک صدا نداره 

با زور... چون یک بارطلاق گرفته.. به گفتهی روانشناس... ترس از طرد شدن داره ومیترسه از دست بده... برای ...

ای بابا 

چه تجربه بدی برات گذاشته 

نمیفهمم این جور مردارو 

خب اینکارم میخوای بکنی اول راضیش کن با خوبی و عشق پیش برو 

چه کاریه اخه...

حالا اخلاقای دیگه ش چطوره ؟ امیدوارم حداقل بقیه جاها خوب باشه🥲

مهربونه ودست ودلبازه.. ولی از رابطه باهاش میترسم...(عقدیم)