2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من عکس با دوربین عقب گوشیم رو از عکس با دوربین جلو بیشتر دوست دارم

ولی ایفون نیست

داداشم ایفون داره با دوربین عقب ازش عکس میگیرم

واقعا عکسش قشنگ میفته

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷
برای من با فیلترر تازه شبیه چهره واقعیم میشه.

معمولا دوربین پشت گوشی چهره ی واقعیه

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

رفتیم ساحل

هوا محشر،آسمون فوق العادهههههه. گفتن بیاید عکس بگیریم. چند تا عکس دست جمعی گرفتن و بعد خاله ام گفت بیا ازت عکس تکی بگیرم اینجا ویو عالیه. گوشی اون ایفونه.

ببین،اونقدررررررررررررر زشت افتاده بودم که یک ماه قشنگ بخاطرش افسردگی گرفته بودم.

خودمو با این آروم میکردم که نزدیک غروب بود و موهام رو صورتم سایه درست کرده بود.

با گوشی های دیگه وقتی عکس بد میافته خودتو با این آروم میکنی که گوشی به درد نمیخوره😂😂😂 اینجا این گزینه ممکن نیست.

حاجی ما واقعا زشتیم فک کنم😂😂🤣🤣🤣😭

جالا خوبه همه ایفون میخرن تاسه دوربینش پس دوربینشم که به درد نمیخوره

دوربین آیفون محشره عزیزم

بستگی به قیافه ی خودمون داره عکسمون خوب بیفته یا بد

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

اگه اون عکسایی که بد میافته رو ببری جلو اینه نگاه کنی

یا قرینه اش کنی،بنظرت خوشگل میشی و خوبه.

دلیلش اینه که چیزی که ما تو اینه می‌بینیم قرینه شده تصویر خودمونه و ما با خودِ قرینه شده امون عادت داریم نه خود واقعیمون.

دوربین پشت قرینه نمیکنه،واسه همین فکر می‌کنیم نسبت به خود واقعیمون زشت تریم.

من دوربین جلو رو گفتم البته😂اره پشت به واقعی نزدیک تره نسبت به جلو

استارتر دوربین پست آیفون منظورشه ظاهرا