2777
2789
عنوان

به نامزد سابقم زنگ بزنم ازش کمک بخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 1458 بازدید | 27 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚🌱💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 میخواهم نامِ تو را تتو بزنم بر بدنم تا که باقی بماند نامِ تو در کفنم 💙🥲 ای پرچمت من را کفن استقلالم عاشقت بودم از قبل تولدم، عاشقت هستم تا زندم و عاشقت خواهم ماند حتی بعد از زمانی که روح از بدنم جدا شود 💙 تو قشنگ ترین تعهد منی بند بند وجودم ، نبوده نیست و نخواهد بود جز تو کسی عزیزِ این تن ، استقلال جانم عزیز ترینم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄👑...............💫 CR7 🤍 ........✌️ لر 👑

کاربر های سابق عقاب تنها و یوزارسیف و امیر ومحمدصادق ودلبرتونم و ... اینا همه ازکانال سپاه قدس و بی‌سیم‌چی مدیا اکانت دخترای مردم رو هک میکنن همشون سایبری سپاه حرومزادن دخترای مردم رو تهدید میکنن به رابطه 

سگ ریده تو کو.س خواهرمو مادر هرچی سگ سپاهی حروم لقمه وحرومزادس من شما رو دستمال توالتم حساب نمیکنم با اون قیافه های تخمی وک.یریتون برپدرومادرتون لعنت که ازشعلتون سواستفاده میکنید حرومزاده ها 

خب اینجوریم نمیشه دلم میخواد برم بیرون بگردم ازترس تهدیدهای ی مرد مزاحم نمیتونم

خب ب پلیس بگی بهتر نیست 

در مرحله اول هم طرز پوششت ببین چطوره ؟نمیخواد چادر سر کنی ولی لااقل مانتو رو بلند بپوش آرایش نکن ، والا من خودم آرایش ندارم و تیپ عادی کسی مزاحمم نمیشه محل کارمم همینطور از همسرمم جدا شدم یکم جدی برخورد کن

تف به هرچی بسیجی kos ندیده عقده ای هول وهرچی سپاهی پسره سگ هرزس

ببین ادبیات خودت رو حالا اگر کسی از شغلش سو استفاده کرده به نظرم مدرک جمع کن و شکایت کن چرا داری خودت رو اذیت می‌کنی 

خب ب پلیس بگی بهتر نیست در مرحله اول هم طرز پوششت ببین چطوره ؟نمیخواد چادر سر کنی ولی لااقل مانتو رو ...

طرف سپاهیه که اینجوری هارشده افتاده به جونم شمارش هم قابل پیگیری نیس گوشی کل خانوادمورصد می‌کنه 

طرف سپاهیه که اینجوری هارشده افتاده به جونم شمارش هم قابل پیگیری نیس گوشی کل خانوادمورصد می‌کنه

برو اذاره اطلاعات یا زنگ بزن پلیس فتا پدرشونو در میارن اینی مه تو میگی احتمالا سربازی نگهبانی چیزیه که اینطوره 

برو اذاره اطلاعات یا زنگ بزن پلیس فتا پدرشونو در میارن اینی مه تو میگی احتمالا سربازی نگهبانی چیزیه ...

زنگ زدم اداره اطلاعات میگه به مسأله شخصی رسیدگی نمی‌کنیم فقط اگه بمب گذاری یا موضوع مشکوکی در مورد داعشی و.. اینا هس رسیدگی می‌کنیم 

پلیس فتا هم میگه چون ازطرف سپاه رصد میشی تو حیطه کاری مانیس که ورود کنیم 

به چند تاازهمون بسیجیای تو کانال که التماس کردم کمک کنند یکیشون فقط گفت گوشی هرکس کنترل بشه تا سه سال اون منطقه کلا کنترل میشه بعدسه سال تمومه خب حالا یه سال شده فکرکنم ولی این بی شرفا هنوزم بی خیال نمیشن بهم پیشنهاد رابطه داد گفتم نه تهدیدم کرده تجاوز 

زنگ زدم اداره اطلاعات میگه به مسأله شخصی رسیدگی نمی‌کنیم فقط اگه بمب گذاری یا موضوع مشکوکی در مورد د ...

من که کاری از دستم برنمیاد اما اصلا خودتو اذیت نکن کار تو اشتباه نیست کار اون شخص غلطه ..برات دعا میکنم که از شرش راحت بشی