2777
2789
عنوان

این مساله رفته تو مغزم

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 49 پست
خودمم تو ذهنمه یه هاچبک یا همچین چیزی بگیرم اما میترسم استرسم باهاش حل نشه بدتر رسوا بشم

چرا رسوا بشی😐

این همه خانم چطور رانندگی یاد گرفتن

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم مثل توام و اینو بگم که بهونه منه که میگم اگه خودم ماشین داشتم استرسم کم میشد و با ماشین همسرم نمیتونم

خودم می دونم الکی میگم

در واقع من می ترسم

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
منم مثل توام و اینو بگم که بهونه منه که میگم اگه خودم ماشین داشتم استرسم کم میشد و با ماشین همسرم نم ...

منم دقیقا همینم

ولی با خودم هی میگم ماشین خودم باشه مجبور میشم به ترسم غلبه کنم

دوستم تو رانندگی صفر صفر بود یه ساینا خشک خرید و اسنقد کوبیدش به در و دیوار که مسلط شد

اما ماشین رو نابود کرد دیگع😂

دقیقا کاری که من کردم ماشین مدل بالا رو دادم شوهر خودم تیبا دو زیر پام هست بعدم یه جلسه برو آموزشگاه با ماشین خودت. ولی تصادف پیش میاد برا مردا هم پیش میاد خو. یه بار از چارراه رد شدم یه آقا پیچید جلوم و زد بهم دیدم ماشینش چیزی نشد بنده خدا خواست بیاسته برا خسارت دادن  بش گفتم برو چیزی نشده اومدم خونه دیدیم ماشین خودم داغان شده. می گم اینا میش میاد دیگه استرس نداره صافکاری برا همین چیزاس

منم دقیقا همینمولی با خودم هی میگم ماشین خودم باشه مجبور میشم به ترسم غلبه کنمدوستم تو رانندگی صفر ص ...

من علاقه ای هم ندارم که شروع کنم به تمرین

باز تو علاقه داری اما من میگم کاری که روح و روانمو آزار میده چرا انجام بدم اما اون احساس ضعفی که میگی رو منم دارم

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
دقیقا کاری که من کردم ماشین مدل بالا رو دادم شوهر خودم تیبا دو زیر پام هست بعدم یه جلسه برو آموزشگاه ...

میدونم تصادف یه مساله رایج تو رانندگیه 

اما استرس کلا تمرکز منو ازم میگیره