2777
2789
عنوان

ایا اقایون فقط بخاطر رابطه ازدواج میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 2692 بازدید | 158 پست
شعار الکی ندین دلیل اصلی ازدواج رابطه ی جنسیه ازدواج سنتی و دوستی هم نداره ...اصلا این رابطه ی جنسی ...

درست بیشترین نیروی محرکه هست چه برای زن چه مرد ولی کسی که فقط بخاطر این مورد باشه ازدواج نمیکنه میره دنبال راه های دیگه  یا با ارکسی رابطه جنسی برقرار میکن قطعا چیزای دیگه هم هست یکیش داشتن همدم و دوست داشتن و..

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من حس میکنم اگر عاشق نباشم نتونم وارد رابطه بشمو با اینکه با خاستگارم مشکلی ندارم ولی این حس داره اذ ...

تا بدلت ننشست عقد نکن قرار نیست یکجوری عاشق باشی که از عشقش بسوزی ولی قرار هم نیست بدلت ننشسته جواب مثبت بدی

تا بدلت ننشست عقد نکن قرار نیست یکجوری عاشق باشی که از عشقش بسوزی ولی قرار هم نیست بدلت ننشسته جواب ...

من سی سالمه از لحاظ منطقی به دلم نشسته 

ولی از لحاظ روحی مثله شخصی که قبلا دوسش داشتم نیست برام 

حتی ده درصد اونم نیست 

و نمیدونم چقدر زمان لازمه تا برام اون قدر عزیز بشه

۵ ماه

عشق یکطرفه بود یا با هم در ارتباط بودید؟!اگه یکطرفه بوده که کلا بهش فکرم نکن اگه دوطرفه بوده بیشتر به خودت زمان بده

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰
من سی سالمه از لحاظ منطقی به دلم نشسته ولی از لحاظ روحی مثله شخصی که قبلا دوسش داشتم نیست برام حتی د ...

تا بری بغلش حله،🙊😂

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰
کاش به همین اسونیا باشه شیطون😂😂😂😂

خب آخه منم سنتی ازدواج کردم ولی اون بغل کردن واقعا مهر و محبت میاره الان نمیتونی تصور کنی