2777
2789
عنوان

ایا اقایون فقط بخاطر رابطه ازدواج میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 2494 بازدید | 158 پست
جدی میگی؟ینی امکان داره بخاطر موقعیت دختره باشه ؟یا نه صرفا هموناگر دست رد بزنی به سینش برا رابطه چی

عزیزم نمیشه که با همسرت رابطه نداشته باشی، چطور میخوای دست رد به سینه‌ش بزنی 😂

حالا فقط و فقط هم که برای رابطه نیست .. برای ادامه حیات

نازنین خانم هستم :)))

بعدم در مورد معرفی و....

ببین اسی یه مرد(یا زن) خب تو یه مقطعی حس میکنه نیاز به همسر و خانواده داره،حالا شاید خودش نتونه به هر دلیلی پیدا کنه،اینجور وقتا خب بهش معرفی میکنن.

حالا اگه تو دیدار اول به دل هم بشینن،برای شناخت هم وقت بذارن،علاقه بینشون به وجود بیاد،...چه ایرادی داره اون ازدواج؟

بعدم رابطه ج... خب جزء مهمی از ازدواجه.الان من و همسرم خب دوست بودیم.فکر میکنی رابطه نمیخواد؟

مردای ازدواج سنتی هم همینن.

همشون رابطه میخوان.زنا هم میخوان.اصلا رابطه هه و میل به اون آدمو میبره سمت ازدواج😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم نمیشه که با همسرت رابطه نداشته باشی، چطور میخوای دست رد به سینه‌ش بزنی 😂حالا فقط و فقط هم که ...

مثلا باهاش راحت نباشم

نمیدونم چطور بگم 

جذبه جنسی نداشته باشه برام مثلا

به زور که نمیتونه مجبورم کنه

بعدم در مورد معرفی و....ببین اسی یه مرد(یا زن) خب تو یه مقطعی حس میکنه نیاز به همسر و خانواده داره،ح ...

خیلی کامل توضیح دادی

سنتی ادم حس کالا بودن بهش دست میده البته سرانجام دوتاشون یکیه

فرقش چیه خب؟از نظر هیکل و اینا منظورته یا طبع زنش

ببین کسی که پ*ورن میبینه فانتزی هاش از خودش و همسرش خیلی خیلی زیاد میشه خیلی متوقع میشه برای همین میگن خودارضایی نکنید و فیلم نبینید 

چون در واقعیت هیچوقت رابطه واقعی به خوبی اون فیلما نیست اونا کلی ادیت شدن و صدا ها کنترل شده هست و کلی کات خورده 

اصلا واقعی نیستن و یجوری ساخته شدن تا لذت و شهوت انگیز باشن . برا همین ترک این فیلما سخته 

مثلا باهاش راحت نباشمنمیدونم چطور بگم جذبه جنسی نداشته باشه برام مثلابه زور که نمیتونه مجبورم کنه

نمیشه جزئی از زندگیه متاهلی هست و هر دو طرف نیاز دارن اگر تو رابطه سردی بهتره با یکی ازدواج کنی که مثل خودت باشه اگه با گرم مزاج ازدواج کنی هردوتون آسیب میبینین

ببین کسی که پ*ورن میبینه فانتزی هاش از خودش و همسرش خیلی خیلی زیاد میشه خیلی متوقع میشه برای همین می ...

از همسرش رو قبول دارم ولی خودش دگ باید با خودش کنار اومده باشه تو این همه سال😂😂😂

بله فقط رابطه. نگید نه.بخدا مردا جز پول و رابطه و خوشگذرونی مجردی چیزی ندارن

یه بار بهش گفتم مواظب قلبت باش تو مثل این آدما نیستی این آدما تا نشکننت ول نمیکنن. روز بعد شده بود یکی عین همین آدما. ایندفعه منو شکست.نوشته ای از خودم🍂🥀