2777
2789
عنوان

ایا اقایون فقط بخاطر رابطه ازدواج میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 2492 بازدید | 158 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درمورد زن هم همین نظرو دارید؟ 😏

نه. ایشون پرسیدن آقایون

یه بار بهش گفتم مواظب قلبت باش تو مثل این آدما نیستی این آدما تا نشکننت ول نمیکنن. روز بعد شده بود یکی عین همین آدما. ایندفعه منو شکست.نوشته ای از خودم🍂🥀

خیلی کامل توضیح دادیسنتی ادم حس کالا بودن بهش دست میده البته سرانجام دوتاشون یکیه

نه همشون حس کالا بودن نمیدن

من مخالف سنتیایی هستم که پسر تو ۱۰۰ تا خونه میره ها،ولی سنتی ای که یه معرف خوب دختر و پسرو به هم معرفیشون کنه و اول خودشون همو بیرون ببینن و برای شناخت هم وقت بذارن ایرادی نداره واقعا.

حالا یکی شاید به روش مدرن براش کیسی جور نشد،ولی بهش یکیو معرفی کردن تو نگاه اول پسندید‌ و ته دلش وول زد و دید تفاهم دارن و پیش هم بهشون خوش میگذره.چرا شانس ازدواجو از دست بده؟🤷‍♀️

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

یکی از مهمترین دلایل ازدواج نیاز هست، ولی دلایل مهم دیگه هم هستن! اگه پسر توی سن پایین و فشار این قضیه باشه قطعا تصمیمش برای ازدواج تحت تاثیر زیادی از این قضیه است! چطور میتونه کسی دست رد به سینه همسرش بزنه توی این قضیه؟ همسرشه دیگه! 

سوالتون خیلی عجیبه خب اصلا چرا ازدواج کنن وقتی رابطه‌ای نیست یعنی کلا رابطه نداشته باشن تا آخر عمرشو ...

نه نه منظورم این نیست 

مثلا فکر کن یه پسر که قبل ازدواجش واقعا دوست دختر خوبی داشته دختر خوشگل تحصیل کرده 

چرا باید اونو بذاره کنار بیاد با دختری که خانوادش براش انتخاب میکنن این دختر دومی هم تحصیل کرده و زیباس ولی خب نمیفهمم چرا پسرا اون‌چیزی که دارنو ول میکنن میچسبن به یکی دگ

درمورد زن چطور؟ چرا ازدواج میکنه؟

شما از اونایی که میخوای بحث راه بندازی🙂مشخصه.

به هرحال نظرات مخنلفه

یه بار بهش گفتم مواظب قلبت باش تو مثل این آدما نیستی این آدما تا نشکننت ول نمیکنن. روز بعد شده بود یکی عین همین آدما. ایندفعه منو شکست.نوشته ای از خودم🍂🥀