2777
2789
عنوان

بابام ماشین دستم نمیده😔

123 بازدید | 18 پست

من نوزده سالمه اکثر هم سن هام گواهینامشونو گرفتن رفیقام مدام استوری میزارن فلان جا رفتن فلان جا چرخیدن ولی من حرف گواهینامه نمیتونم بزنم چرا که مسخره ام میکنن که بلد نیستی هنوز زودته هر وقت هم که گفتم ماشین بدین دور بزنم یا خودتون بشینین کنارم یادم بدین انگار با دیوار حرف میزنم یا فوقش میگن نه باور کنین تو این ۱۹ سال سرجمع ده بار دست به فرمون نزدم اونوقت میگن بلد نیستی خب مگه علم غیب دارم که بدون تمرین بلد شم 

یه صلوات بفرس به نیت قبولیم 🥺

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از گوگل و اینا یاد بگیرکنار دست دوستات بشین یادت بدنبعد خودتو بهشون نشون بدهمیفهمن که بچه نیستی و با ...

دوستام خیلی ادعاشون میشه منم نمیخواستم جلوشون کم بیارم گفتم بلدم فقط وقت نکردم برم برا گواهینامه🥲

اخه منم باید حق تلاش کردنو داشته باشم لاقل😔

منم شوهرم اوایل اینطوری بود بشدت ماشین دوست اینقد غر زدم که راضی شد بیست جلسه برد و خیلی قشنگ برام توضیح داد ولی یاد نگرفتم یعنی استرس میگیرم دیگه ادامه ندادم

وزن اولیه ۶۵   وزن فعلی ۶۰.  وزن هدف ۵۸
منم شوهرم اوایل اینطوری بود بشدت ماشین دوست اینقد غر زدم که راضی شد بیست جلسه برد و خیلی قشنگ برام ت ...

منم خیلی استرسی ام چون بابام ماشینشو از بچهاش بیشتر دوست داره چن باری که کنارم نشسته انقد داد و بیداد کرده که استرسی شدم 😣

تا ۱۸ سالگی یبارم پشت فرمون ننشسته بودم

خانوادمم میگفتن خطرناکه تا گواهینامه نگیری بت ماشین نمیدیم

خلاصه رفتم تو اینترنت فیلم دیدم و باهمپن فیلم یچیزایی یا گرفتم

شبش دیگ بزوووور بابامم بردم گفتم بشین کنارم یجای خلوت تمرین کنیم

دید ماشینو روشن کردم و راه افتادم و ...

تقریبا همه چی بلد بودم حتی نیم کلاچ . ...

دیک بم اعتماد کردن 😂😑

چرا گواهینامه نگرفتی ؟ب داداشت بگو باباتو راضی کنه

چون خونواده سمیم قبلا میگفتن تا گواهینامه نگیری دستت نمیدیم حالا میگن چون بلد نیستی نمیتونی بگیری 🙂 و خلاصه پولشو نمیدن بهم که برم بگیرم 

داداشامم خودشون بم ماشین نمیدن دیگه بابامو راضی کنن😅 کلا همشون پسر دوست و زن ستیزن یبار به داداشم گفتم منو ببر رانندگی بهم یاد بده گفت عه راستی خوب شد یادم اوردی محمد(داداش کوچیکم) بیا بریم یادت بدم بعدم اون دوتا رفتن منو نبردن🥺

عزیزم خب هنوز گواهینامه نداری که

خب بلاخره باید یاد بگیرم که گواهینامه بگیرم بعد هم الان یک ساله سنم میرسه پولشو نمیدن بهم از اون گذشته داداشم که ۱۳ سالشه گواهی نامه داره که دست اون میدن؟