2777
2789
عنوان

وای چقدر مادر شوهرم اذیت میکنه

182 بازدید | 17 پست

از اونایی هست که مدام مهمونی بره و مهمون دعوت کنه که البته ابن به من ربطی نداره ولی اینکه  بهم دستور میده بدم میاد اگر دعوتش کنم زور میگه جاری تو دعوت کن من یا جاریم بخایم مهمونی بدیم دخالت میکنه این و دعوت کن اون و دعوت کن حالا هم بدون اینکه به من بگه قرار گذاشته بره عبادت عموش که مربضه اخه به من چه برم عیادت عموی مادر شوهرم شما بودید چه واکنشی نشون میدادید؟؟؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

رو نده اهمیت نده به حرفش و رک بگو‌ نهیکی دوبار اینجوری کنی خودشو جمع میکنهاصلا بهش رو نده اینو بهش ب ...

باید این کارو کنم عذاب وجدان میگیرم فکر می‌کنم حق با من نیست

باید بی محلی کنی نریبعدا رفتی خونش میگه رفتم خونه عمو نیومدی جوابش ندهچندبار جوابش ندی بیخیال میشه

اخه شوهرم می‌خواد بره اون عیب نداره بره ولی من جایی ندارم برم خانواده خودمم نیستن که بخوام برم پیش شون

پدرشوهر منم همینه دو روز بیاد شهرستان ما هی میره بیرون مهمون میاره با خودش

من کار خاصی نمی کنم اما انقدر بریز بپاش نمی‌کنم که خوششون بیاد خونه ما رو بکنن پاتوق

اما خواهرشوهرم بیچاره س وسواسم هس مدام میشوره میسابه مهمونی میده من بارها روی جریان اون غر میزنم که خسته میشه و ملاحظه کنید من نمی‌تونم اینجوری، با این حساب حالیشون می‌کنم که من نمی‌تونم توقع ازم نداشته باشن

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️