2777
2789

رفتم پرده کرکره رو بکشم بالا که برم توی تراس
شوهرم اومد
(این پرده رو شوهرم خریده. همیشه میگه دست به این پرده نزن یه طرفش محکم نیست ممکنه بیفته روی سرت___ درصورتیکه خیلیم محکمه اصلا احتمال افتادنش نیست. شوهرم میترسه یه وقت پرده‌اش خراب بشه یا اشتباه بکشمش بالا. کلا روی وسایلش حساسه)

بهش گفتم بخاطر پرده اومدی؟
دست گذاشت به اونجاش و گفت پرده فتقم پاره شده

احساس میکنم پرده بکارت رو میزنه توی سرم
پارسال یه بارم توی دعوا که شدیدا عصبانی بود بهم گفت تو باکره نبودی

توکل به خدا🌿

عنوانو دیدم یاد پرده بکارت و باد فتق افتادم🤣

دفعه بعد اینو گفت توهم بگو ببخشید عزیزم من بار اول احساس کردم شما از پشت سالم نیستی و این رو همچنان هم دارم احساس میکنم من زنتم به من اعتماد کن و راستشو بگو هرچی بوده واسه گذشته است برام مهم نیست ولی حقمه بدونم اگه چیزی هست بگو خواهش میکنم

هیچــ

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واقعا نبودین؟؟؟یا الکی میگه و تهمت میزنه؟؟؟

توروخدا بگید شما بودید چه فکری می‌کردید؟

من ازدواج دوممه و توی ازدواج اولم ۴ سال زندگی کردم

برای ازدواج دومم بکارت نداشتم. شوهرم زندگی منو میدونست و اومد جلو و قبول کرده بود همه چی رو

یعنی منظورش پرده بکارته؟

آخه پرده کرکره چه ربطی به پرده فتق داره؟

دفعه اولشم نیست که این حرفو میزنه

قبلا چیزی نگفتم ولی امروز صدام دراومد. دعوامون شد حالا میگه بریم طلاق بگیریم این زندگی فایده نداره

توکل به خدا🌿
عنوانو دیدم یاد پرده بکارت و باد فتق افتادم🤣دفعه بعد اینو گفت توهم بگو ببخشید عزیزم من بار اول احسا ...

توروخدا بگید شما بودید چه فکری می‌کردید؟

من ازدواج دوممه و توی ازدواج اولم ۴ سال زندگی کردم

برای ازدواج دومم بکارت نداشتم. شوهرم زندگی منو میدونست و اومد جلو و قبول کرده بود همه چی رو

یعنی منظورش پرده بکارته؟

آخه پرده کرکره چه ربطی به پرده فتق داره؟

دفعه اولشم نیست که این حرفو میزنه

قبلا چیزی نگفتم ولی امروز صدام دراومد. دعوامون شد حالا میگه بریم طلاق بگیریم این زندگی فایده نداره

توکل به خدا🌿
توروخدا بگید شما بودید چه فکری می‌کردید؟من ازدواج دوممه و توی ازدواج اولم ۴ سال زندگی کردمبرای ازدوا ...

همسرتون مجرد بوده؟ 

خب اینکه میدونسته شما باکره نبودی ببخشیدا کور که نبوده بگو اگه عیب بود بیخود کردی اومدی باهام ازدواج کردی 

بعدم پرده فتق مگه برای روده نیست؟!!! 

فکر میکنم شما از اون حرف چندوقت پیشش درگیری و به دلت اومده برای همین الکی دارین ربط میدین 

واقعا اگه این حرکاتتون از روی حساسیت نیست که من فکر میکنم90درصد همسرشما چنین منظوری نداره و شما سوء برداشت کردین اما نهایتا میتونی بگی" پرده چه اهمیتی داره اصلا بیوفته روی من مطمئن باش نمیوفته همچین حرف میزنی انگار زندگی ما به این پردهه بنده، مواردمهمتری بجز پرده هم در زندگی هست، پرده خراب بشه یکی دیگه میشه تهیه کرد برای همین انقدر خودتو درگیر نکن عزیزم. "

اینجوری دوپهلو حرف بزن اگه منظوری داشته باشه خودش میگیره

هیچــ
ول کن بهش فکر نکن یه چیزی گفتهجرم نکردی که طلاق گرفتیاصلا متوجه حرفش نمیشم چی گفته، تو حساس شدی اینج ...

هر دفعه که حرف از پرده کرکره میشه پرده فتقشو میگه که هیچیشم نشده پرده فتقش سالمه عمل هم نکرده

آخه چرا باید اینو بگه؟

فکر کنم میخواد منو به نشخوار فکری بندازه چون میدونه من حساسم. نهایتا نیت مثبتی پشتش نیست درسته؟

توکل به خدا🌿
همسرتون مجرد بوده؟ خب اینکه میدونسته شما باکره نبودی ببخشیدا کور که نبوده بگو اگه عیب بود بیخود کردی ...

اون توی عقد جدا شده

ازدواجش غیر مدخوله بوده طلاق نامه‌شو دیدم

توکل به خدا🌿
همسرتون مجرد بوده؟ خب اینکه میدونسته شما باکره نبودی ببخشیدا کور که نبوده بگو اگه عیب بود بیخود کردی ...

دقیقا همینه

میدونه من حساسم میخواد نشخوار فکری پیدا کنم خیلی مارموزه

توکل به خدا🌿
به نظر من منظوری ندارهحساس شدی منم اینجوری ام به همه چی نشخوار میکنم

گفت دوشنبه بریم جدا بشیم طلاق توافقی

زندگی من به هیچی بند نیست که سر هیچی اینجوری میپاشه

توکل به خدا🌿