2777
2789

استارتر سایز سنگتون چقدر بود دفع کردی دکتر برام عمل نوشته ولی من نمی خوام عمل کنم  سایزش ۱۶ میله و تو گردنه کیسه صفراست

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
من غذا مو رعایت میکنم هرروز سیب میخورم انگور تو فصل خودش خیلی خوردم دیگه اذیت نشدم

سلام ببخشید مادرمن سنگ دوسانتی داره میشه بدون جراحی دفع بشه لطف میکنید جواب بدین خیلی نگران عوارض جراحی ام

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام دوست عزیزشما چکار کردی برا دفع سنگ صفرامادرم سنگ داره۲۲میل مشکل قلبی هم داره عمل نمیشه

سلام ببخشید مادرمن سنگ ۲۰ میلی متری داره میشه راهنمایی کنید تجربتون بگید از عوارض عمل خیلی میترسیم

گلم بستگی داره چند میل و چه تعداد باشه گاهی با درمان دفع میشه گاهی با جراحی من یدونه داشتم ۶ سانت بو ...

سلام مادر من یه ۲۰ میلی متری داره همون ۲سانتی و دکتر میگه باید عمل بشه ولی از عوارضش خیلی می‌ترسیم  لطف میکنید راهنمایی  کنید چه داروهایی استفاده کردین

سلام عزیزم

راستش مادر من چند ساله داره

هرچی دکتر رفت و دارو خورد فایده نکرد

کم و زیاد میشه

هروقت لیمو و روغن زیتون همیششششه بخوره ی خورده میاد پایین کوچیک میشه باز بزرگ میشه

بار اخر۲۶ میل بود

ی متخصص طب سنتی بهش دوا داد ی ماه استفاده کرد از۲۶ میل ب۱۷میل کاهش پیداکرد

حالا قراره دوباره بره ببینه چی میده ب امید خدا

البته دکتره تربت حیدریه است

اگر خواستی بگو شماره و ادرس بگیرم 

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
سلام عزیزمراستش مادر من چند ساله دارههرچی دکتر رفت و دارو خورد فایده نکردکم و زیاد میشههروقت لیمو و ...

ممنون ک جواب دادین متاسفانه اونجا نیستیم میشه بگید اینایی ک گفتین چقد از هرکدوم بریزم و روزی چقد بخورن؟اگ لطف کنید بقیه چیزا ک تجویز کردن بگید ممنون میشم و اینک الان چن ساله عمل مادرتون عمل نشدن خطر ناک نیس من خیلی نگرانم خواب ندارم

شش و نیم میل نه دیگه ون علائمم از بین رفت دنبالشو نگرفتم

عزیزم دفع نشده فقط وقتی رژیمتو رعایت می‌کنی علاعم از بین میرن منم سنگ صفرا دارم یه وقتایی رعایت میکنم چربی نمی‌خورم عالیم ولی وقتی رژیم خوب نیس مخصوصا غذای پرچرب میخورم دردش میاد سراغم 

هر روز شربت سکنجبین بخوره و سیب زیاد بخورهراههای دیگه هم هس بر اساس مزاجش باید دارو داده بشه

خیلی بامزه ای اسی ..خودت دنبال راهکاری ولی برا بقیه هم نسخه میپیچی 😂 سکنجبین و سیب رو استفاده کردی خودت؟ چ تاثیری داشت

ممنون ک جواب دادین متاسفانه اونجا نیستیم میشه بگید اینایی ک گفتین چقد از هرکدوم بریزم و روزی چقد بخو ...

نگران نباش سنگ تا عمل اورزانس لازم نباشه نگرانی نداره

فقط هر چند وقت یکبار درد میگیره متاسفانه 

ک با امپول و مسکن اروم میشه باز تا سری بعد

مادر من الان ۱۵ ساله سنگ داره و از همون سال اول گفتن عمل بشه ولی دکتر قلبش اجازه عمل نداد

روغن زیتون بجای هر روغن خوراکی و سرخ کردنی استفاده کنه

لیموترش تازه بعد هر غذا یاهمراه غذاهاش بخوره 

حالا اگ من شماره اون بنده خدارو پیدا کردم برات تو خصوصی میفرستم اگ مشورت تلفنی هم بهتون دادن ک خوبه

کدوم شهر هستین

درخواست دوستیم رو بپذیر تا دوسه روز دیگه برات ارسال میکنم 

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
عریزم میشه شماره تلفنش رو برا منم بدی

باشه درخواست دوستیم رو قبول کن میفرستم براتون 

ولی دوسه روز دیگه

ولی الان بگم مطمئن نیستم تلفنی مشاوره بده یا فقط حضوریه