2777
2789
از کی با چه پایه ای ؟چه مدرسه ای؟باکلاس؟

من هیچ کلاس کنکوری شرکت نکردم 

موقع ما حتی دروس عمومی هم جز کنکور بود ولی الان فقط تخصصی هست بهتر و راحتر بیشتر تمرکزت رو فقط رو تخصصی میذاری

دبیرستان نمونه بودم

پایه متوسطی داشتم 

کوچیک اون بالایی باش همه جا بزرگت میکنه

تجربه ثابت کرده آدمای که می پرسن از الان اینقدر ساعت بخونم میتونم برسم به این رشته یا این رتبه.... هیچ موقع شروع نمیکنند.... اگه از الان تا شب تونستی حداقل یک ساعت بخونی. و فردا سه  ساعت بخونی وکم کم شروع کنی وساعت مطالعه ات رو بالا ببری... میتونی به نظرم برسی🤍

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱.... میشه برای خواهرم دعاکنید....❤🥺

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا خب چه خاکی تو سرمون بریزیم؟ من حتی انقدر تنبلم که مدرسه نمیرم غیرانتفاعی یه نمره واسم رد کرد پ ...

من چمیدونم 

فقط گفتم الکی خوش باورانه نگید خب پس من اگه روزی ۱۲ ساعت بخونم میرسم

روزی ۱۲ ساعت با کیفیت فیکس خوندن شوخی نیست! تا ۱۱ راحت میشه خوند ولی من سر همون ۱۲ رسوندن ۱ماه درگیر بودم با مشاورم ( فرض کن به مدت ۶ ماه روزی ۱۱ فیکس بودم ولی بازم سختم بود ) بعد باید تا ۱۴ میرسوندیش ماه اخر

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

از مشاورت راضی بودی؟به نظرت یکی مثه منو اسی چیکار باید بکنیم؟

منطقیش اینه از الان شروع کنید جدی و رو سال بعد سرمایه گذاری کنین . ولی اگه از الان شروع کنید سال بعد میشه وگرنه باز میفته سال بعدتر...

اره راضی بودم 

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

سهمیه؟ تعهد و اینا نداشتی؟

نخیر هیچی نداشتم 

رتبه م ۳ رقمی شد تو منطقه۲ 

اگه سهمیه داشتم به نظرت انقدر نیاز بود زحمت خودم بدم؟

منطقیش اینه از الان شروع کنید جدی و رو سال بعد سرمایه گذاری کنین . ولی اگه از الان شروع کنید سال بعد ...

آره منم فکر سال بعد هستم 

سال بعد  دهم هم باید ترمیم کنیم؟

میشه به منم مشاورت رو معرفی کنی 

آره منم فکر سال بعد هستم سال بعد دهم هم باید ترمیم کنیم؟میشه به منم مشاورت رو معرفی کنی

نمیدونم اگه بخوان تاثیر بدن که اره 

حضوری میرفتم 

شماره ای چیزی ازش نداری؟

چرا دارم ولی درست نیست شماره شو بدون اجازه ش بدم به کسی 

الانم فصلی نیست که دانش آموز قبول کنن فکر کنم چون درگیر جمع بندی شاگردای ۱۲ امی شونن

به نظرت معلم مهمتره یا مشاور؟

مشاور صد در صد

چرا دارم ولی درست نیست شماره شو بدون اجازه ش بدم به کسی الانم فصلی نیست که دانش آموز قبول کنن فکر کن ...

منم الان نمیخوام بهشون پیام بدم 

حالا هرطور خودت صلاح میدونی 

خودم چندتا مشاور داشتم ماهی ۶ تومن میگرفتن اما هیچکاری نمیکردن