2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم مشکلاتم زیاده

هممون مشکلاتی داریم.ولی میشه حلشون کنی؟دیگه سمت این کارا نری؟کاری نکن خجالت بکشی استین کوتاه پوشیدنی:))

بدنت و جسمت بهت بدی نکردن.همه سلولات بخاطر تو تلاش میکنن.میدونم سخته ولی نکن

منم مشکلاتم زیادههممون مشکلاتی داریم.ولی میشه حلشون کنی؟دیگه سمت این کارا نری؟کاری نکن خجالت بکشی اس ...

نمیدونم چمه صا نمیدونم مشکلم چی هرچی بوده مال گذشتش چرا الان یادم اومدن😭

نکن عزیزم هیچ چیزی ارزش جونت رو نداره اون دنیا رو هم از دست میدیمیشه دلیلش رو بپرسم

از دست خستم که صدامو ننیشنوه همش میگفتم خدا حواسش به منه ولی انگار نبود 

بخدا انگار جنی شدم یع لحظه الان کل بدنم درد میکنه دعا کن خدا جونمو بگیره

از دست خستم که صدامو ننیشنوه همش میگفتم خدا حواسش به منه ولی انگار نبود بخدا انگار جنی شدم یع لحظه ا ...

خدانکنه اینجوری نگو خدا همیشه حواسش بهت هست اما سختی هم هست بیشتر یه خودت فکر کن و دیگه این کارو انجام نده

خانواده اذیتت میکنه؟منم همه نوع فشاری رومه اما دیگه چه میشه کرد

نه،  حس کمبود دارم نمیدونم چرا حتی خانوادم نمیدونن من چرا الان لرز دارم شاید زیادی بی عاطفن دلم یکیو میخواد که باهام باشه نیست تا خالا رو خدا حساب باز کرده بودم اما حالا چی

نه، حس کمبود دارم نمیدونم چرا حتی خانوادم نمیدونن من چرا الان لرز دارم شاید زیادی بی عاطفن دلم یکیو ...

عزیزم خدا همیشه هست همیشه دلت بهش گرم باشه منم همین شرایطو دارم هیچکی از دردام خبر نداره تو اوج شلوغی من تنهام اما خوب چه میشه کرد دیگه محکومیم به زندگی