2777
2789
آره از رو خوشی دارم این کارو میکنممیتونی مودبانه ترم بگی از خوشی تاپیک نزدم

ببخش قصدم بی احترامی نبود

خواهر خودم بعد از ۲۰ سال و سه تا بچه شوهرش ول کرده رفته  به جایی رسیده النگو بفروشه برنج و میوه و اینا بخره شکم بچه هاشو سیر کنه

دلم سوخت که میخوای در ازای آزادیت مهریه تو ببخشی بعدشم بخاطر خرجی از چاله دربیای بیفتی توی چاه مجبور شی بیفتی گیر یه عوضی مثل شوهر الانت ‌

اگه مشکل مالی نداری ببخش الان زندگیا نمی‌چرخه بخوای مهریه‌تم ببخشی

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببخش قصدم بی احترامی نبودخواهر خودم بعد از ۲۰ سال و سه تا بچه شوهرش ول کرده رفته به جایی رسیده النگ ...

کاری باهام کردن که دیگه چاره ای جز بخشش نمونده

کاری باهام کردن که دیگه چاره ای جز بخشش نمونده

کاش وکیل می گرفتی . ما زنا بلد نیستیم حقمون رو بگیریم مردها هم از همین سواستفاده می‌کنن

میمونه یکی دیگه میخوره

شکست بخوریم از زندگی عقب بمونیم باعث پیشرفت یکی دیگه بشیم و بدون دردسر ولش کنیم؟

میدونم خسته ای اما کاش نبخشی

خدا کمکت کنه😘

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️

راجب چگونگی گرفتن مهریه در طلاق توافقی.

اولا طلاق آخرین گزینه هستش .... وقتی که همه درها بسته شده و راهی دیگه نمونده دیگه برای ادامه اون زندگی . که البته قبلش باید کلا سعی و تلاشتون رو بکنید برای حفظش و اگه نشد بعدا طلاق.... که بعدها هم وجدانتون راحت باشه پیش خودتون بگید من سعی کردم زندگی درست شه ولی نشد و طلاق گرفتم....

در طلاق توافقی دو نکته مهم هست به نام :

ابراء مهریه

بذل مهریه

اونایی که طلاق توافقی میخوان بگیرن اگه کلمه ابراء مهریه برده شده باشه تو کاغذی تو دفتر خانه و امضاش کنید ....‌ دیگه کلا برای همیشه گرفتن مهریه سلب میشه ازتون و اینو حواستون باشه زمان طلاق چی رو دارید امضا میکنید و حواستون باشه کلمه ابراء اصلا برده نشده باشه.....   ابراء مهریه یعنی خودتون رو کلا از گرفتن مهریه از همسرتون سلب میکنید.

اما اگه بنویسید❌ بذل مهریه ❌ یعنی مهریه رو میبخشم و نامی از این برده شده باشه وقتی که پروسه طلاق به اتمام رسید و جدا شدین تا نهایت سه ماه بعد از اون فرصت دارید دوباره برید و طلب مهریه خودتون رو بکنید

این چیزایی که نوشتم رو دقت کنید مهمه  و حتی میتونید داخل گوگل هر سرچ کنید راجبش خیلی مطالب هست ....

پس مراقب باشید چی امضا میکنید

❌چیزی رو نخونده امضا نکنید ❌

6️⃣2️⃣6️⃣2️⃣سابقم  @_mahyar