2777
2789
عنوان

با مامانم سر نامزدم دعوام شد دیگه خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 35 پست
عزیزم با این حال خودت شاغل هستی؟!چجوری تامین میکنی هزینه های خودت و نامزدت رو؟من بودم میگفتم عزیزم ج ...

راست میگی اینجوریم میشه

نه شاغل نیستم شوهرم نمیزاره برم سرکار

از خودش پول میگیرم هر از گاهی

خیلی هزینه هامو اوردم پایین تقریبا هیچ خرجی ندارم 

اصلا سر و وضعم شبیه تازه عروسا نیست

لباسای مادرشوهرمم که میخره زیاد نمیپوشم که فکر نکنن من ندارم

راست میگی😓ولی اخه منم ادمم واقعا کم اوردم حتی نمیتونم با کسی درد دل کنم

عزیزم هروقت دلت گرفت من هستم همه ی حرفات رو گوش میکنم 🤍

ولی لطفاً نزار نامزدت از این قضایا با خبر بشه 

اگر مایل بودی درخواست دوستی بده 🤍

حتی بعضی اوقات مثلا یه آب هویج خونگی چیزی خودت درست کن ببر برای نامزدت بگو مامانم گفته ببر برای فلانی شما که خونه نمیایید ...

بعد از عروسی ان شاالله رفت و آمدت رو محدود کن 

امیدوارم هرچه زودتر بری توی خونه خودت🤍

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مامان منم همینطور بود البته اینجوری واضح نمی‌گفت ولی یه کارایی می‌کرد که خدا میدونه خیلی رفتار بدی د ...

خیلی بده

باز برای تو یه درجه بهتر بود

من برم خونه ی خودم حتی زنگم بهش نمیزنم

مادرت نه حسوده نه چیز دیگه 

مادرت شوهرتو دوست نداره و از اول باهاش حال نکرده 

خودمم مشکل تورو داشتم اگر شوهرت خوبه و دوسش داری به حرفا و حرکاتشون اهمیت نده و تحمل کن اگر نه که جداشو کاری که خود من کردم 

مامانم شوهرمو دوست نداشت فراموش نمیکنم حتی به غذا خوردن و خندیدنش گیر میداد و اعصاب منو گ.وه میزد توش جرعت نداشتم یک خنده بلند بکنم با شوهرم جلو مامانم 

خوشبحالت ازدواج کردی تموم شدتروخدا برای منم دعا کن خدا خودش کمکم کنه خودش میبینه مامانم الکی داره اذ ...

عزیزم چه همسرت با فهمه که با وجود اخلاق مادرت اما احترامشو اینقدر قشنگ نگه داشته ، ی دعایی بلدم ک ازش کلی حاجت گرفتم بهت میگم انجامش بده ک کارات انشالله زودتر انجام بشه و شادی بزرگی توی زندگیت ببینی با همسرت، ۲۱ روز ، روزی صد تا صلوات بفرس و تقدیم کن به حضرت زینب ، بعد ک حاجتتو گرفتی ۲۱ تسبیح بخر برو بده به ادمای مسجد

عزیزم هروقت دلت گرفت من هستم همه ی حرفات رو گوش میکنم 🤍ولی لطفاً نزار نامزدت از این قضایا با خبر بش ...

قربونت برم عزیزدلم مرسی از مهربونیت🥺❤

راست میگی یجوری ظاهر سازی میکنم متوجه نشه🥲

میدونی دلم برای خودش میسوزه که اینهمه احترام خانواده منو داره بیش از حد خوب و مهربونه اگر بفهمه خیلی دلش میشکنه😓

بهت درخواست دادم عزیزدلم❤

راست میگی اینجوریم میشهنه شاغل نیستم شوهرم نمیزاره برم سرکاراز خودش پول میگیرم هر از گاهیخیلی هزینه ...

خوب کاری میکنی مورد اخر رو 

ولی سعی کن کاری نکنی که همسرت خسیس بار بیاد 

میدونم این کار درستی نیس و...

ولی چاره ایی نداری ☹️

مثلا بگو میخوام برم برای کاشت ناخون ،برای اپیلاسیون انقدر هزینه میشه بعد یه مبلغی بیشتر بگو اون رو پس انداز کن برای همبن روزها(میدونم اشتباهه،میدونم درست نیس)

ولی با وضعیتی که شما داری راهی جز این نیست عزیزم 

کاش میشد شاغل میشدی🥲

توی خرید جهیزیه که مشکلی نداری گلم ؟!

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

قربونت برم عزیزدلم مرسی از مهربونیت🥺❤راست میگی یجوری ظاهر سازی میکنم متوجه نشه🥲میدونی دلم برای خود ...

مجردی هم اینطور بودی گلم ؟!

باشه عزیزم 🤍 

مادرت نه حسوده نه چیز دیگه مادرت شوهرتو دوست نداره و از اول باهاش حال نکرده خودمم مشکل تورو داشتم اگ ...

چقد بد... 

اخه میدونی مامانم اوایل خیلی دوسش داشت

اون از من بدش میاد با من لجه یکسره همه ی مشکلاتش با منه

سر روز مادر که شوهرم براش کادو اورد از لج من یه دعوایی راه انداخت

حتی بهم پول نداد برای مادرشوعرم کادو بخرم، منم از شوهرم پول گرفتم ولی برای مامان خودم هیچی نخریدم

من و مامانم اصلا رابطه خوبی نداریم بهم حتی گفت برو ک. ون بده برای مادرشوهرت کادو بخر

یچیزایی ازش دیدم که خودمم دوست ندارم شوهرم بهش نزدیک شه

خیلی بد دهنه مادرم

مجردی هم اینطور بودی گلم ؟!باشه عزیزم 🤍

اره کلا از همون بچگیام یادمه منو پس میزد

ولی باز در این حد نبود از وقتی شوهرم اومد خاستگاریم مادرم بدتر شد باهام

روز مراسم نامزدیم تو تالار باهم قهر بودیم هیچوقت یادم نمیره

یه هزاری برای مراسم من خرج نمیکرد اخر مادرشوهرم کل خرجارو به عهده گرف که توی دلم نمونه فقط یه ارایشگاه مونده بود اونم یه شری انداخت پولشو از شوهرم گرفتم رفتم

عزیزم چه همسرت با فهمه که با وجود اخلاق مادرت اما احترامشو اینقدر قشنگ نگه داشته ، ی دعایی بلدم ک از ...

قربونت برم خیلی ممنونم از راهنماییت حتما از فردا انجامش میدم😭

چقد دلم گرفته چقد از خدا دور شدم کاش ازم قبولش کنه😭

میشه با دل پاکت برام دعا کنی انشاالله که خود حضرت زینب هرچی میخوای بهت بده😓❤

قربونت برم خیلی ممنونم از راهنماییت حتما از فردا انجامش میدم😭چقد دلم گرفته چقد از خدا دور شدم کاش ا ...

انشالله که هر چه زودتر خواسته دلت برآورده بشه عزیز دلم حتما هم فردا اون دعایی ک بهت گفتم رو انجام بده حضرت زینب کسی رو دسته خالی برنمیگردونه