2777
2789

به منو نامزدم حسودیش میشه از روزی که نامزد شدیم هرروز داره دعوا میکنه

الان برگشته میگه حوصله مسخره بازیاتونو ندارم دیگه نیارش خونه ی من از جفتتون بدم میاد

از طرفیم نامزدم میگفت چرا منو دعوت نمیکنی

الان برگشته میگه امیدوارم خوشبخت نشی نامزدت مثل بابات که با من اینجوریه بگیره بزنتت روزگارتو سیاه کنه یه روز دیگه نگاهتم نکنه

هیچی نگفتم فقط گفتم متاسفم برای اخلاقای بچگانت

از چشمم خیلی افتاده از روزی که نامزد کردم یه هزاری خرجم نکرده میگه بمن ربطی نداره از شوهرت بگیر

شوهرم میخواد بیاد میگه خودت برو میوه بخر غذا بپز بمن ربطی نداره پول ندارم

الانم با این حرفش گفت امیدوارم بدبخت بشید و.. خیلی بدم اومد، گفت فقط زودتر عروسی بگیرید دیگه پاتونو خونه ی من نزارید

ازش متنفرمممم فقط دلم میخواد برم خونه ی مادرشوهرم بمونم

خیلی سعی کردم نزارم خانواده شوهرم این چیزارو بفهمن اما مجبور شدم به شوهرم از روز بله برونم بگم که بهم پول بده یا دعوتش نکنم که از این بدتر نشه، تا حدودی مادرشوهرم مامانمو شناخته ولی دیگه من چیکار کنم خودش نذاشت

الانم خیلی دلم با این حرفش گرفت تروخدا یچیزی بگید اروم شم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سعی کن زیاد از این مشکلاتت جلو شوهرت و مادرشوهرت نگی. الان باهات خوبند کم کم تو رو تنها و بی کس فرض می کنند و اذیت هاشون شروع می شه 

سعی کن زودتر جهیزیه ات جمع و جور کنی و بری سر زندگیت تا روشون تو روی هم باز نشده و اوًاع بدتر نشده 

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

فقط قسمت اخرش هیچوقت خونه مادرشوهرت نمون !

هیچوقت هم اجازه نده این هارو نه همسرت بفهمه نه خانوادش 

چون خدایی نکرده بعدها اینارو سرکوفت میزنن بهت .یا خواستی حداقل بترسونیش بگی میرم خونه مامانم اگر اذیت کنی 

برنگرده بهت بگه مامانت که خونه راهت نمیده!

همونی که برات خرج نمیکرد؟ و...

طبق تجربه اطرافیانم گفتم 🤍

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

فقط قسمت اخرش هیچوقت خونه مادرشوهرت نمون !هیچوقت هم اجازه نده این هارو نه همسرت بفهمه نه خانوادش چون ...

راست میگی😓

ولی اخه منم ادمم واقعا کم اوردم حتی نمیتونم با کسی درد دل کنم

آممممم منم رفتم خونه خانواده شوهرم موندم تا روز عقدم و بعدش دیگه سریع جهازو بردم خونه خودم و تمام

درکت میکنم چی میگی 

مامانمم همیشه میگه دختر وقتی ازدواج میکنه پسرو میاره سمته خانواده خودش تو برعکسی رفتی سمت خانواده شوهر 

عب نداره عزیزم نمیدونم چرا خوشحال نمیشن خوشبختی دخترشونو میبینن تو فقط احترامو حفظ کن و برای رضای خدا باهاش مهربون باش مثل من ازدواج کنی بری سرخونه زندگی خودت آرامش عجیبی میگیری اونوقت دوری دوستی 

عب نداره تحمل کن من درکت میکنم 

بابای منم اینجوری بود دوران عقد برام زهرمارشد هرجامیرفتیم باشوهرم دعوا را مینداخت میگف شوهرندیده دیگ از چشمم افتادن الان بهترشدن باهام چه فایده ناراحتی اعصاب گرفتم ازدستشون🥲

عزیزم با این حال خودت شاغل هستی؟!

چجوری تامین میکنی هزینه های خودت و نامزدت رو؟

من بودم میگفتم عزیزم جلوی خانوادم معذبم دوست دارم باهم تنهایی وقت بگذرونیم ...

یا مثلا غذا درست میکردم میگفتم بریم پارک (جای تفریحی)بخوریم!

یا مثلا ساندویچ می‌خریدم از بیرون میگفتم بریم بیرون بخوریم کیف کنیم درگیر خانواده ها نشیم 

بهش بگو من جلو خانوادم نمیتونم راحت باهات وقت بگذرونم و بهت نزدیک بشم خجالت میکشم بیرون بهتر وقت می‌گذرونیم😍😂

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

آممممم منم رفتم خونه خانواده شوهرم موندم تا روز عقدم و بعدش دیگه سریع جهازو بردم خونه خودم و تمامدرک ...

خوشبحالت ازدواج کردی تموم شد

تروخدا برای منم دعا کن خدا خودش کمکم کنه خودش میبینه مامانم الکی داره اذیتم میکنه

شوهر بدبختم روز مادر برداشته براش کادو اورده، هی میگه ازش متنفرم من کادو نمیخوام فلان

تروخدا دعا کن زودتر همه چیز حل شه بریم خونه خودمون

راست میگی😓ولی اخه منم ادمم واقعا کم اوردم حتی نمیتونم با کسی درد دل کنم

من یه چیزی دوران عقد در مورد خانواده ام به مادرشوهرم گفتم ده سال بعد جلو جمع فامیلشون همون حرف زد تو سرم و چقدر خجالت کشیدم یعنی حس کردم رو حساب همون حرف منو بی کس فرض کرده بود و اون چند سال اذیتم می کرد! 

هیچ وقت هیچ وقت بد خانواده ات نگو و خانواده شوهرت هر چی هم که باشند محرم و دلسوز خودت ندون! 

شده با مشاور پول بده صحبت کن درد و دل کن ولی به شوهرت نگو! 

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

مامان منم همینطور بود البته اینجوری واضح نمی‌گفت ولی یه کارایی می‌کرد که خدا میدونه خیلی رفتار بدی داشت همش تیکه هم میپروند رسما دیوونه شدم از کاراش هنوز که هنوزه دست برنمیداره از بدجنسیاش 😵‍💫😣

دنیا مگه چی داشتو رو نکرده💔