2777
2789
عنوان

سوابقم تایید نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 21 پست
من برام پیام اومده سوابق از قبل تایید شده پولی پرداخت نکردم مشکلی پیش میاد

یه بار دیگه امتحان کن شاید بتونی من تازه دیشب تونستم تایید کنم

اگر نشد که ولش کن خود به خود نمرات ارسال میشه

نگر تا این شب خونین سحر کرد/چه خنجرها که از دل هاگذر کرد...💔

یه بار دیگه امتحان کن شاید بتونی من تازه دیشب تونستم تایید کنماگر نشد که ولش کن خود به خود نمرات ارس ...

عزیزم میشه لطفا جواب منو بدید 🥲🥲مگه  تایید سوابق تحصیلی همون موقع کنکور نبود 

پس این برای چی هست 

ثبت نام ترمیم معدل مگه نگفتن اردیبهشت هست 

کلا این برای چیه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم میشه لطفا جواب منو بدید 🥲🥲مگه تایید سوابق تحصیلی همون موقع کنکور نبود پس این برای چی هست ثب ...

نه این برای نمره های قبلته 

تو گوگل بزن تایید سوابق سایت هیوا یا پی سی کنکور با عکس توضیح دادن فیلم هاشم تو اپارات هست

برو انجام بده تا فردا بیشتر مهلتش نیست 

نه این برای نمره های قبلته تو گوگل بزن تایید سوابق سایت هیوا یا پی سی کنکور با عکس توضیح دادن فیلم ه ...

وای 🤦🏻‍♀️💔 من فکر کردم همون هست دیگه

اگر تایید نکنیم چی میشه ؟🥺 

یعنی چه نمره هایی تایید میشه ؟

وای 🤦🏻‍♀️💔 من فکر کردم همون هست دیگهاگر تایید نکنیم چی میشه ؟🥺 یعنی چه نمره هایی تایید میشه ؟

اتفاق خاصی نمیفته تو اموزش پرورش به من گفتن نمره ها خود به خود ارسال میشه به شرطی که اون هفتاد تومن اولشو پرداخت کرده باشی الان شما هم برو مراحلشو انجام بده تا کاملا تایید بشه خیالت راحت تر باشه