2777
2789
عنوان

کسی که ریزش مو داشته و دکتر رفته باید راهنماییم کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 43 پست
اره منم تا دیدم ماینو نوشت تو دلم گفتم دیگه بر نمیگردم ولی گفت تنها درمونت ماینوعه میخای بخاه در مور ...

درسته.مزو هم باید سالی۱باربری..ولی اسپری های دیگه همشون خوبن مثله درمالیفت سریتا هیدراکلین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هرروز باید قرص زینک یا فیتو و...بخوری.هفته ای ۱دونه ویتامین دی وخیلی کارای دیگه.اگه میخوای موهای خوب ...

نمیدونم واقعن چکار کنم ویتامینا مشکلی نیست مشکل من مزوتراپی و ماینو هست😥

هنوز ازمایش ندادم ازمایشم بدم خیلی دیر جوابش میاد بعدش دوباره باید برم پیش دکتر

دوهفته زمان میبره.جوابش اومد ببر همون عمومی نشون بده نزدیک خودتون اگه مشکلی نداشتی بعدداروهای همون دکترتواستفاده کن

موهام عادتی نشه بدتر شم ریحانه مهرگان

الان همه ی دکترا اینوپیشنهادمیدن.تومیخوای جوابات که اومد برو پیش یه متخصص دیگ وازاونم بپرس ک مزو کنی یانه.درسته سخته ودوره واذیت میشی ولی چاره چیه

الان همه ی دکترا اینوپیشنهادمیدن.تومیخوای جوابات که اومد برو پیش یه متخصص دیگ وازاونم بپرس ک مزو کنی ...

همه دکترا یه چیزمیدن ادم حس میکنه همه چشم بسته یه چیز از پیش تعیین شده برای پول زدن به جیب خودشون میگن