2777
2789
عنوان

شوهر بخاطر زیاد خوابیدن زنش طلاقش داد

| مشاهده متن کامل بحث + 897 بازدید | 56 پست

توصیه نمیخاد شب زود بخواد زود بیدار شی شبا کی میخابی

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حوصله بحث با شمارو ندارم اگر بهت برخورد سعی کن بخودت نگیری البته این ک کسی رو لایق بحثم نمیدونم هم شاید بی تاثیر نباشه پس ریپلای ممنوع ممنون.اقایون درخواست ندن چون برخورد میشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان میخوابه؟همش یا زندگیشو اصلاح کرده؟

دیگ مجردی هرجور راحته زندگی میکنه زوری بالا سرش نیس همه خونوادش پشتشن

واسه سلامتی امام زمانمون{ اللهم صل علی محمد و آل محمد فعجل فرجهم }
نمیدونم ولی منم تا ۱یا ۲ میخابم وقتایی ک نیست ... اما شوهرم بخاد بره سرکار بیدار میشم

ساعت تنطیم میکنی؟ 

‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌  ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌

چرا ازدواج میکنن انقدر تنبل هستن!! چرا بچه دار میشن! اگه مریضن یا مشکل دارن دکتر برن، هیچ دلیلی تنبلی رو توجیه نمیکنه.حتی افسردگی و داروهاش!

بهتره شب زود بخوابه صبح پاشه بره باشگاه تغذیه ش رو اصلاح کنه .

ادمای تنبل حال ادمو بد میکنن.تنبل خونه شاه عباسِ مگه ؟!!

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

وای بدممم میاد از اونا ک تا لنگ ظهر خابن...منم اگ زنم تا لنگ ظهر خاب بود طلاقش میدادم  😁آخه چیه این وضع..

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه