2777
2789
عنوان

مامان و بابام ازم خجالت میکشن🤣😂

| مشاهده متن کامل بحث + 3124 بازدید | 149 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ادم روک باشه ولی مثل دوستی خاله خرسه نباشه

تو روک نیستی بی ادب و بی شعوری

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
این چه طرز صحبتهکی هستی که اصن تعیین تکلیف کنی اگه قراره چون لاغره و درسش خوبه دوسش داشته باشن هم به ...

مشخصه سنت کمه وارد جامعه نشدی 

جامعه بی رحم هست طرف اینطوری باشه منزوی خجالتی میشه مسیر زندگیش به تباهی میره

اتفاقا اینطور صحبت شلاقی طرف بیشتر کیف میکنه خوشش میاد انگیزش هم بیشتر میشه 

خنده داره بی عار؟گریه داره بشین درس بخون لاغر هم کن تا بعد بهت افتخار کنند

بابا دو سال کنکور داشتم نشستم خونه افسردگی گرفتم تنبلی تخمدان گرفتم چاق شدم بی عار دیگه چیه😑

عزیزم خب چرا لاغر نمیکنی به خدا دختر من ۷سالشه به تازگی زیاد میخوره داره چاق میشه همش میگه بده بخورم ولی خب من نمیدم بهش که چاق نشه چاقی علاوه بر اینکه جلوی اعتماد به نفس و میگیره برای سلامتیت هم خوب نیست

بابا دو سال کنکور داشتم نشستم خونه افسردگی گرفتم تنبلی تخمدان گرفتم چاق شدم بی عار دیگه چیه😑

هیکی نخور دیگه 

انگیزه تو ۱۰۰۰ کار برای درس تا به جایی برسی افتخار خانواده 

الان خودم انگیزه گرفتم برم درسمو بخونم

مشخصه سنت کمه وارد جامعه نشدی جامعه بی رحم هست طرف اینطوری باشه منزوی خجالتی میشه مسیر زندگیش به تبا ...

برو بابا 

کی هستی درس اخلاق میدی 

غذا نخوره زجر بکشه که توعه.. به سلیقش باشی خوبه؟ 

دلش بخواد لاغر میکنه نخواد نمیکنه به تو هم هیچ ربطی نداره

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست.من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست.