2777
2789
عنوان

شوهرم دوستش اومد رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 58 پست
باشگاه و کلاس برو ارایشگاه خرید ادامه تحصیل بده کلاس آشپزی سفره آرایی

دوتا بچه ۶ و ۷ ساله دارم اول و دوم ابتدایی این دوتا رو برسونم هنر کردم با بدبختی لیسانسمو گرفتم

نمیزاره ک ن باشگاه ن کلاس

شرایط خریدم فعلا نیست اوضاعمون خورده بهم توضیح دادم

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهرمن بامامانم یامامان خودش مشکلی نداره ولی تواین شهرغریبم ازخانواده خودم کسی اینجانیس

نبابا برا من بااونام دوس نداره

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

من اسیرم اون نباشه

عزیزم دعوا داری

یذره مهربون تر

مطمئن باش شاید بتونی با زبون خرش کنی ولی با زور اصلا

سیاست داشته باش

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

عزیزم دعوا دارییذره مهربون ترمطمئن باش شاید بتونی با زبون خرش کنی ولی با زور اصلاسیاست داشته باش

دعوا ندارم عصبیم عزیزم

همیشه باهاش مهربونم همیشه برا راحتیش و خوشحالیش همه کار میکنم بیشتر از مادر بهش میرسم بهتر از رفیق پایه ام هرچی بگه. نه نمیگم کلا جوونم سنمم بالا نیست بگم حال نمیکنه ۲۸ سالمه  خودش همش میگه ۲۴ سالته

تو همه شرایط کنارش بودم 

زور میاد بهم

هفته پیش خونه خواهرش بودم دم ب دقه زنگ میزد برو خونه الان ب و نمون برو زنگ زدم تو کجایی با دوستام کرجم 

تو برو خونه

زهرمارش نکردم گفتم اوکی میرم 

ولی خو دیگه نمیخوام

خب تو خونه زبان یاد بگیر یسری اپلیکیشن ها هست آموزش زبان

حوصلشو ندارم نوجوونی کلاس زبان میرفتم‌ی چیزایی بلدم

دلم حال خوب میخواد 

چرا باید با دوستاش بره من چیکارم پس دلم بد پرء و گرفته

دعوا ندارم عصبیم عزیزمهمیشه باهاش مهربونم همیشه برا راحتیش و خوشحالیش همه کار میکنم بیشتر از مادر به ...

عاره تو درست میگی ولی علتش چیه

همش به خاطر ترس از دست دادنته

همسر من ازراین خیلی بدتره

چییی بگم

اگه باهاش رفیقی خیلی عجیبه که رفیق بازم هس

قلیون اینا میرن بکشن لابد یا آبکی چیزی

برام‌مهم نی برا چ کاری میره ب هرحال رفته

ی هفتس خیر سرمون قراره خودمون دوتایی بخوریم دیشب قرار بود ک خسته بود گفت فرداشب ینی امشب الانم رفت با دوستش بخوره

برام‌مهم نی برا چ کاری میره ب هرحال رفته ی هفتس خیر سرمون قراره خودمون دوتایی بخوریم دیشب قرار بود ک ...

متاسفانه من دیدم مردا معمولا دوس دارن خودشون با دوستاشون بخورن عزیزم

عاره تو درست میگی ولی علتش چیههمش به خاطر ترس از دست دادنتههمسر من ازراین خیلی بدترهچییی بگماگه باها ...

خو اینجوری ک بدتر دلمو میشکنه از دستم میده

شدید رفیقیم باهم چون ۵ سالم دوس بودیم لاهم مدام ابکی اینا مبخوریم پیش خودم مجازه کلا شوخی میکنیم

کلی ب خودم میرسم کلی تایم براش میزارم

خستم دلم بد گرفته

متاسفانه من دیدم مردا معمولا دوس دارن خودشون با دوستاشون بخورن عزیزم

ن با منم دوس داره مدام میره اورجینالم میخره برا من ک چرت و پرت نخورم ک باهم بخوریم خیلی خوش میگذره دوتایی میخوریم ولی اره با دوستاش خوش میگذره دیگه بیرون در حال کرم ریختن و و و معلوم نی ک چیکارا ک نمیکنن

خو اینجوری ک بدتر دلمو میشکنه از دستم میدهشدید رفیقیم باهم چون ۵ سالم دوس بودیم لاهم مدام ابکی اینا ...

😔😔😔

اما یه چیزی این وسط میلنگه 

یا براش عادی شدی

یا.. 

ولی یه چن روز باهاش سرد باش بفهمه

چجوری میشه طرف خودش هرکاری بخاد میکنه بعد زنش حق نداره اون کارو کنه

دوهفته پیش برای شوهرم پیام اومد دستوپاشو گم کرد و شروع کرد ب پنهون کاریش و گفت هروقت صلاح بدونم بت میگم

از اون روز ب بعد هرکاری دلم بخاد میکنم و ازم میپرسه میگم هروقت صلاح بدونم بت میگم دیگ داره از کلش دود درمیاد🦦🦦