2777
2789
عنوان

شمام وقتی شب میشه دلتنگ میشیییید😨🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 78 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ۳ ماه گریه نکردم انگار اشکم خشک شده بود.. ولب اواخر آذر ک تولدش بود شب تولدش زدم زیر گریهههه.. چو ...

اتفاقا چند روز دیگ تولد خودمه اگ وقت کردی تاپیکا مو ببین ما خیلی رفت و برگشت داشتیم و همش تقصیر خانواده هامونه فروردین ماه که رفت من از اون موقع نتونستم گریه کنم تا یک ماه حدودا لکنت زبون داشتم شبا اصلا خوابم نمیبرد
دعا کن برگرده منم دعا میکنم عشقت سر عقل بیاد و برگرده 

الان اونجاییم که شاعر میگه: گفتنش شاید نباشد مرهم دردی ولی زندگی آن طور که باید ؛ بر مراد ما نرفت :(    از دردناک‌ترین لحظات؟ وقتی حالت خوب نیست و اونی که انتظار داری حالت رو خوب کنه، بهت بی‌ توجهی میکنه.
من توی روزم بهش فکر میکنم.. ولی شب ک میشه مغزم منفجر میشهههه

میفهمم

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
اتفاقا چند روز دیگ تولد خودمه اگ وقت کردی تاپیکا مو ببین ما خیلی رفت و برگشت داشتیم و همش تقصیر خانو ...

تو مرا آنقدر آزردی

که خودم کوچ کنم از شهرت ...

بکنم دل ز دل چون سنگت، تو خیالت راحت....

میروم از قلبت،

میشوم دورترین خاطره در شبهایت ....

تو به من میخندی

و به خود میگویی:باز می آید و میسوزد از این عشق ولی....

برنمیگردم ،نه!

میروم آنجایی ک دلی بهر دلی تب دارد،

عشق زیباست و حرمت دارد....

تو بمان!

دلت ارزانی هرکس که دلش مثل دلت سرد بی روح شده است !

نیش و خنجر شده است!

تو بمان در شهرت ......

مدرس زبان کره ای 🇰🇷 

عزیزم شما چی قبول شدین من امتحان عربی تجدیدی دارم چند روز دیگه میرسم بالای ۱۰ بشم صفر صفرم چخ کنم

ببین بشین با موسسه شفیعی بخون خیلی خوبه

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭