2777
2789
دو ماه آخر فقط خوندمشون ، برای تعلیم تربیت فقط یکی دوباره متن رو خوندم بقیش فقط تست کار میکردم ، برا ...

خب بگو از کجا است فیلم ها ببینم 

تست ها رو از کجا بیارم واقعا همشو بگو 

و اینکه روزانه چقدر وقت گذاشتی این دوماه براش ؟ 

توی بازار کار برنامه‌نویسی به مدرک نیاز نیست (حوزه های عمومیش)

تخصص و مهارت شماست که مهمه

پس اگه دانشگاه نرفتین هیچ مشکلی نداره

توی دانشگاه هیچ چیزی که بخواد شما رو وارد بازار کار کنه یاد نمی‌دن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قدم اول شما اینه که چه حوزه‌ای می‌خواین کار کنین؟ توسعه وب؟ اندروید؟ امنیت؟ یا چیز دیگه؟بعد شما با ت ...

مرسی ، حالا بعدا اگه عمری بود و زنده بودم چند سال دیگه و کاربری شما هم نترکیده باشه پیام میدم مشورت بگیرم چون از این کلمات سر در نمیارم 

و اینکه از کجا میشه پروژه گرفت و مشتری پیدا کرد ؟ 

مرسی ، حالا بعدا اگه عمری بود و زنده بودم چند سال دیگه و کاربری شما هم نترکیده باشه پیام میدم مشورت ...

زنده ۱۲۰ ساله باشی عزیزم

امیدوارم باشم

پارسکدرز وسایت هایی پروژه های برنامه نویسی با قیمت مناسب ارائه میده

خب بگو از کجا است فیلم ها ببینم تست ها رو از کجا بیارم واقعا همشو بگو و اینکه روزانه چقدر وقت گذاشتی ...

تو سایت ماز بود ، برامون سال پیش پیام اومد ۱ میلیون هدیه اولین ثبت نام و .. ماهم ثبت نام کردیم پیکیج هم خریداری کردیم . 

برای تست ها ، سلام کنکور و ماز و تستهای استخدامی خیلی خوب هستند . 

روزانه حدود ۳ ساعت شاید فکر کنم 

زیاد زمان نیاز نداره اما استمرار میخواد . 

سوالی داشتی حتما بپرس خوشحال میشم کمکی کنم 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

تو سایت ماز بود ، برامون سال پیش پیام اومد ۱ میلیون هدیه اولین ثبت نام و .. ماهم ثبت نام کردیم پیکیج ...

خیلی ممنون عزیزم 😍❤️❤️ مصاحبه یبار گفتی خواهرت ترازش خیلیی بالا بود چیکار کرده بود که تو مصاحبه این تراز عالی بهش داده بودن ؟ 

خیلی ممنون عزیزم 😍❤️❤️ مصاحبه یبار گفتی خواهرت ترازش خیلیی بالا بود چیکار کرده بود که تو مصاحبه این ...

قروبنت گلم 😍😍

ما خودمون هم توش مونده بودیم 😂

اما ابجیم راهکارهایی که داده بود بهتر بود ، مدیریتش بهتر بود ( ی دختر بود خیلییییی حرف میزد ابجیم برگشت بهش گفت اگه بشه که بقیه هم بتونن نظراتشان رو بدن خیلی خوب میشه و باعث شد برای بقیه هم وقت باشه درصورتی که منم همچین موقعیتی اتفاق افتاد برام و به جای مدیریت کردن با بقیه همراه شدم و بین حرفت هم میپریدیم و حتی بهمون تذکر دادند ) ،

ی آدم احمق تو گروهم بود فکر میکرد با کشوندن بقیه به پایین می‌تونه خودشو بکشونه بالا ( موقع جمع بندی گفت بچه ها شما فقط ی جهت رو نگاه کردی اما من فلان و فلان و فلان 😑) منم برگشتم بهش گفتم که نه اتفاقا من این راهکار ها رو دادم که از جهت اجتماعی و فرهنگی و دینی و فردی بود ( داداشم گفت بهترین جوابو بهش دادی )) 

اما منو ابجیم دوتامون فن بیان خوبی نداریم بیشتر راهکار ها و مدیریت بود .

حتما کلی درباره مصاحبه ها و نحوه جواب دادن تحقیق کن 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

خیلی ممنون عزیزم 😍❤️❤️ مصاحبه یبار گفتی خواهرت ترازش خیلیی بالا بود چیکار کرده بود که تو مصاحبه این ...

و اینکه 

ما ی پکیج مصاحبه هم گرفتیم اما ویدیو های رایگان آقای بنایی رو هم ببینی کفایت می‌کنه . هی الکی تبلیغ اضافه می‌کنه 

قروبنت گلم 😍😍ما خودمون هم توش مونده بودیم 😂اما ابجیم راهکارهایی که داده بود بهتر بود ، مدیریتش به ...

یعنی چه فن بیان خوبی ندارید ؟ 

مصاحبه اش آسون بود ؟ 

و اینکه من شنیدم نباید هم دیگه رو تخریب کنید و نمره منفی داره نمره کم میدن اتفاقا باید با دقت گوش کرد و نباید بقیه رو پایین بکشید چون این مدلی نمره کم میکنن

قروبنت گلم 😍😍ما خودمون هم توش مونده بودیم 😂اما ابجیم راهکارهایی که داده بود بهتر بود ، مدیریتش به ...

مثلا موضوعاتتون درباره چی بود 

و اینکه کنفرانس دادید خوب دادید تو و خواهرت ؟ 

یعنی چه فن بیان خوبی ندارید ؟ مصاحبه اش آسون بود ؟ و اینکه من شنیدم نباید هم دیگه رو تخریب کنید و نم ...

یعنی بیشتر به خاطر محتوای کلام نمره گرفتیم تا به خاطر نحوه صحبت کردن و دایره لغات . 

نه آسون نبود ( اگع مطالعه نکرده باشی عقب میوفتی از بقیه )اما خیلی خوش گذشت ( اختصاصی ش نه عمومی )

دقیقا حرفتون درسته منتها نمی‌دونم امسال چرا همه فکر می‌کردند زیاد حرف بزنن برنده هستند این اشتباهه کم حرف بزنی نمره کم میگیری زیاد حرف بزنی هم نمره کم میگیری میانه رو باید باشی 

منو ابحیم سال پیش که بود تو ی گروه خوب افتاده بودیم و با هم بودیم مصاحبه گرا میگفتن بار اولتان بود ؟ ( خیلی خوب بود چون هممون قشنگ صحبت می‌کردیم و جلو می‌رفتیم اما امسال خیلی گروه بدی افتاده بودیم  ) 

یعنی بیشتر به خاطر محتوای کلام نمره گرفتیم تا به خاطر نحوه صحبت کردن و دایره لغات . نه آسون نبود ( ا ...

خب تو یه گروه بد چطور باید مدیریت کرد ؟؟! 

یعنی مثلا تو گروهت بهم اجازه صحبت نمی‌دادن؟؟ چطور بود ؟ 

من فکر کردم برا هرکس یه تایمی در نظر می‌گرفتن حرف بزنن