2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عه ، شما امسال فرهنگیان از تجربی قبول شدید ؟ میشه بگید معلم چه درسی ؟ و تراز کنکور و معدل و مصاحبه ب ...

من رشته زبان و ریاضی پارسال کنکور دادم دبیری زبان قبول شدم 

تراز اختصاصی فرهنگیان ۱۰۴۱۶ تراز کنکور اختصاصی زبان ۷۱۲۳ ( اصلا نخونده بودم براش حتی تست هم نزده بود الکی رفتم ببینم در چه حدم 😂اما عاشق زبانم ) ، تراز امتحانات نهایی و ۸۰۳۲ ( عربی و زبان و دینی ۱۹ ، فارسی ۱۶.۷۵ ، سلامت ۱۵.۵ فقط همینا تأثیر داشت ) ، تراز مصاحبه ام ۷۶۸۰ 

تراز نهاییش شد ۸۲۱۱ 

البته  تجربی هم سال قبلش دادم رتبم ۲۰ و خرده ای هزار شد که فقط دعوت به مصاحبه شدم ولی قبول نشدم . 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

باور کن همه شغلا سختن ، پول بدون زحمت نیس حالا میخوای چه شغلی بری ؟

میدونم اما دیگه تنش اون مدرسه رو نمیتونم تحمل کنم شاید بخاطر اینه سنم بالاتر رفته زود جوش میارم و خسته تر میشم

نرم افزار

من رشته زبان و ریاضی پارسال کنکور دادم دبیری زبان قبول شدم تراز اختصاصی فرهنگیان ۱۰۴۱۶ تراز کنکور اخ ...

فقط بگو چطوری تراز اختصاصی فرهنگیان این همه بالا زدی ؟ 

درصدات چند بود برا هوش و اون دینی کنکور فرهنگیان 

فقط بگو چطوری تراز اختصاصی فرهنگیان این همه بالا زدی ؟ درصدات چند بود برا هوش و اون دینی کنکور فرهنگ ...

دو ماه آخر فقط خوندمشون ، برای تعلیم تربیت فقط یکی دوباره متن رو خوندم بقیش فقط تست کار میکردم ، برای هوش اما چون ضعیف بودم ویدیو دیدم بعد کلا تست میزدم چون یاد گرفتم ( کار ی پکیج اختصاصی فرهنگیان گذاشته بود اونو دیدم خیلی کمکم کرد تو هم میتونی ویدیو برای هوش ببینی بعد کلا تست هاش رو بزنی ) 

هوش ۶۵ تعلیم تربیت ۸۴ زدم ( هوش خیلی میکشونت بالا ) 

من خودم هوش و استعداد داغون بودم 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

ممنونم ❤️آره ارزششششش خیلییییی برام بیشتره

چه عالی واقعااا منم واقعا به این سمت علاقه دارم ولی خب سال دیگه لبتاب میگیرم و می‌خوام یا. بگیرم منم خیلی به فکر برنامه نویسی ام هیچی از کامپیوتر بلد نیستم هیچی بنظرت از کجا شروع کنم ؟ 

چقدر زمان می‌بره ؟ 

چه عالی واقعااا منم واقعا به این سمت علاقه دارم ولی خب سال دیگه لبتاب میگیرم و می‌خوام یا. بگیرم منم ...

قدم اول شما اینه که چه حوزه‌ای می‌خواین کار کنین؟ توسعه وب؟ اندروید؟ امنیت؟ یا چیز دیگه؟

بعد شما با توجه به حوزه‌ای که انتخاب کردین می‌تونین زبان های مخصوص به اون رو یاد بگیرین

که می‌تونین دوره مجازی بخرین یا حضوری برین یا توی یوتیوب فیلم ببینین