2777
2789
چرا همش،ما باید محدود شیم چهار چوب تایین کنیم

چون خودمون ضربه میبینیم آخرش 

مگه میشه بدون چهارچوب زندگی کرد من موافق سختگیری نیستم ولی ارزش خودمون رو باید بدونیم دیگه 

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

الان داری پاک بودن اون بنده خدا رو مسخره میکنی؟‌بیا اینم‌ مدال تو و استارتر بابت خرابکاری هاتون 🏅🏆 ...

قدیما بین هزارنفر یه هرزه بود خودشو صدتا سوراخ قایم میکرد الان پاک باشی باید قایم شی که پاچه ورمالیده های خراب سرت نریزن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چون خودمون ضربه میبینیم آخرش مگه میشه بدون چهارچوب زندگی کرد من موافق سختگیری نیستم ولی ارزش خودمون ...

عزیزم حرف شما درست

این چارچوب واسه هرکس متفاوته ولی همه رو نمیتونیم به یه چیز محدود کنیم

یکی ترجیح میده بعد ازدواج رابطه جنسی داشته باشه

یکی قبلش ، من به عنوان کسی که با رابطه جنسی مخالفم نمیتونم بیام خودمو برتر از یکی ببینم که رابطه جنسی داره ، انتخاب خودشه و زندگی خودشه 

بعدشم ارزش دونستن این خانوم رو چجوری از دو‌خط تاپیک قضاوت کنیم؟ 

چون خودمون ضربه میبینیم آخرش مگه میشه بدون چهارچوب زندگی کرد من موافق سختگیری نیستم ولی ارزش خودمون ...

منم چارچوب خودم رو دارم 

ولی حق نداریم کسی رو بابت انتخابش سرزنش کنیم 

نهایت دودش تو چشم خودش میره

کاربری سابق ام دختر شهریوری ۶۶۶ بود که به دلایل سیاسی تعلیق شد . این سری در تلاشم که دختر خوبی باشم 😂 
قدیما بین هزارنفر یه هرزه بود خودشو صدتا سوراخ قایم میکرد الان پاک باشی باید قایم شی که پاچه ورمالید ...

اره بخدا طرف میگه بیا مدل بابت پاک بودنت 

انگار تو این‌دوره زمونه پاک بودن جرم شده هرزه بودن عادی بودنه

همه چیز داره وارونه میشه من واقعا با این حجم از افکار هرزه‌گونه مردم میترسم اگررر یک روزی بخوام بچه داشته باشم

.

قدیما بین هزارنفر یه هرزه بود خودشو صدتا سوراخ قایم میکرد الان پاک باشی باید قایم شی که پاچه ورمالید ...

الان شما مثلا پاک هستی ؟ 

الان ک فقط قضاوت کردی ؟ 

مطمئنی جات تو بهشته و حق الناسی گردنت نیست ؟

کاربری سابق ام دختر شهریوری ۶۶۶ بود که به دلایل سیاسی تعلیق شد . این سری در تلاشم که دختر خوبی باشم 😂 
الان شما مثلا پاک هستی ؟ الان ک فقط قضاوت کردی ؟ مطمئنی جات تو بهشته و حق الناسی گردنت نیست ؟

قضاوت چی خودش داره از افتخاراتش میگه.درضمن هیچ کس مبرا وپاک صد درصد نیس .ولی اینکه بیای جار بزنی خودتو معرفی میکنی

الان شما مثلا پاک هستی ؟ الان ک فقط قضاوت کردی ؟ مطمئنی جات تو بهشته و حق الناسی گردنت نیست ؟

اعصاب خودتو خورد نکن ، دیدی که از یه جایی به بعد جواب نداد اصلا ، درحدی که بخوای یه چیزیو چند بار براشون توضیح بدی ارزش ندارن چون خودشون نمیخوان بفهمن

یکیو که خوابیده میشه بیدار کرد اما یکیو که خودشو زده به خواب رو نه

اگه یاد بگیریم تو زندگی های هم سرک نکشیم

عقاید خودمونو به همه تحمیل نکنیم

به نظرات هم احترام بذاریم

باور کنین دنیا بهشت میشه

قرار نیس سبک زندگی خودتونو به همه تحمیل کنین

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
عزیزم حرف شما درستاین چارچوب واسه هرکس متفاوته ولی همه رو نمیتونیم به یه چیز محدود کنیمیکی ترجیح مید ...

با حرفاتون کاملا موافقم و گفتم انتخاب با خودشونه 

ولی اینجا سایت تبادل نظره و همه ما نظر خودمون رو بیان میکنیم از نظر من رابطه قبل ازدواج به خانم ممکنه ضربه بزنه 

بهرحال به عنوان هموطن برای من عزیزهستن و من نگفتم بی ارزش پیامم در جواب خانومی بود که گفتن چرا خودمون رو محدود کنیم 

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

اگه یاد بگیریم تو زندگی های هم سرک نکشیمعقاید خودمونو به همه تحمیل نکنیمبه نظرات هم احترام بذاریمباو ...

عه وا مگه نمیدونستی هرچی اینا بگن درسته ، هرکیم کاری عکسش کنه خرابه؟ 

عه وا مگه نمیدونستی هرچی اینا بگن درسته ، هرکیم کاری عکسش کنه خرابه؟

متاسفم واسه طرز فکرشون تا میخواییم حرف بزنیم محکوم میشیم به خراب و هرزه بودن

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
قضاوت چی خودش داره از افتخاراتش میگه.درضمن هیچ کس مبرا وپاک صد درصد نیس .ولی اینکه بیای جار بزنی خود ...

خب حالا فرض میکنیم ایشون همچین کاری کردن . زدن این حرف ها باعث میشه به راه راست هدایت بشه یا از آدم های مذهبی نما بیشتر از قبل متنفر بشه ؟ 

شما از شرایط زندگی ایشون خبر دارید ؟ 

با حرفاتون کاملا موافقم و گفتم انتخاب با خودشونه ولی اینجا سایت تبادل نظره و همه ما نظر خودمون رو بی ...

بله حرفتون واقعا درسته اینجا سایت تبادل نظره و عمومی

کاش بعضی از دوستان میتونستن اینو متوجه بشن که تو سایت عمومی ، همه چیز بر اساس عقاید اونا نیست و این یه چیز نرماله