2777
2789
با حرفاتون کاملا موافقم و گفتم انتخاب با خودشونه ولی اینجا سایت تبادل نظره و همه ما نظر خودمون رو بی ...

همین ک انگ هرزه بودن به کسی نمیزنید و و محترمانه جواب میدید با ارزشه

کاربری سابق ام دختر شهریوری ۶۶۶ بود که به دلایل سیاسی تعلیق شد . این سری در تلاشم که دختر خوبی باشم 😂 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم چارچوب خودم رو دارم ولی حق نداریم کسی رو بابت انتخابش سرزنش کنیم نهایت دودش تو چشم خودش میره

من سرزنشی نکردم گل انقد موضع نگیر پیامم رو کامل بخون نوشتم انتخاب با خودشونه ما صرفا نظرمون رو میگیم 

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

نباید جار بزنن.نباید عادی سازی کنن این ننگ رو اینقد فهمیدنش سخته؟؟؟

این ننگ نیست 

تصمیم خودشه 

اگه اینطوره پس از نظر آتئیست ها هم نماز خوندن شما ننگه

کاربری سابق ام دختر شهریوری ۶۶۶ بود که به دلایل سیاسی تعلیق شد . این سری در تلاشم که دختر خوبی باشم 😂 
بله حرفتون واقعا درسته اینجا سایت تبادل نظره و عمومیکاش بعضی از دوستان میتونستن اینو متوجه بشن که تو ...

درسته عزیزم

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

نباید جار بزنن.نباید عادی سازی کنن این ننگ رو اینقد فهمیدنش سخته؟؟؟

بسه توروخداااا

یه جوری حرف میزنین انگار فقط خودتون مسلمونین 

با این کاراتون همه رو بدبین کردین دیگه

چون فقط زور میگین

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
انشالله نسل هرزه خونه خراب کن بمیره بلکه نفسی بکشیم

خونه خراب کن؟!😂😂

عزیزم شوهر شما سست عنصره و زود وا میده چه ربطی به بقیه داره؟😂

صرفا یکی چون تصمیم گرفته قبل ازدواج رابطه داشته باشه دارید بهش میگید هرزه و خونه خراب کن

یه قلاده وصل کنید گردن همسرتون که نگران خراب شدن خونه تون نباشید

اتفاقا همسر من جز پاک ترین مردهای اطرافم هس واصلا نگران وپیگیرش نیستم.شما بسوز😊

آره اصلا نگران و پیگیرش نیستی اینقدر بهت فشار اومده😂

ما که میگیم باور کردیم ، ولی خودت اینی که گفتیو میخونی خندت نمیگیره؟🤣

انشالله نسل هرزه خونه خراب کن بمیره بلکه نفسی بکشیم

میدونید شما الان با نقاب دین دارید همین یذره ایمانی هم که مونده رو از بین میبرید وقتی ادعا مسلمون بودن دارید حرفا و رفتار شما به اسم اسلام تموم میشه واقعا اینه اسلام؟؟ بیشتر مطالعه کنید انقد راحت دل نشکنید